Victor Ponta a anunţat o parte dintre cei pe care şi-i doreşte la Cotroceni drept consilieri prezidenţiali

Publicat: Joi, 13 Noiembrie 2014 23:03 // Actualizat: Joi, 13 Noiembrie 2014 23:40 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, la Antena 3, că intenţionează să aducă în Administraţia Prezidenţială o serie de economişti cu care a mai colaborat, cu rezerva că nu ştie dacă toţi vor fi dispuşi să renunţe la posturile pe care le ocupă acum.

Foto: cotidianul.ro

Întrebat dacă ar putea să spună o parte din numele viitorilor consilieri prezidenţiali, în eventualitatea în care va câştiga alegerile, Victor Ponta a răspuns: "Unul dintre ei l-am anunţat deja. Este vorba de Teodor Meleşcanu care va lucra drept consilier pe probleme de securitate naţională şi politică externă. Am încredere în continuare în oameni cu care am mai lucrat, însă nu ştiu dacă vor renunţa la posturile pe care le ocupă: Florin Georgescu, Cristi Socol, Liviu Voinea. Poate o conving şi pe domnişoara Ioana Petrescu să lucreze cu mine, dar mai are lucruri de făcut la Ministerul Finanţelor Publice".

Premierul Victor Ponta a anunţat pe 4 noiembrie că, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale în 16 noiembrie, îl va lua pe Teodor Meleşcanu consilier prezidenţial consilier pe probleme de securitate națională.

Victor Ponta a anunţat că a vorbit cu Teodor Meleşcanu. "Domnia sa va face parte din echipa mea prezidenţială ca şi consilier pentru probleme de securitate naţională. Adică în locul ocupat acum de domnul Fota. Mă bazez pe experienţa domniei sale şi am nevoie de oameni cu experienţă la Cotroceni. Vor fi şi alţi consilieri pe care îi voi prezenta în perioada următoare", a anunţat Victor Ponta, înaintea şedinţei coaliţiei de la Parlament.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 nov 23:32
...a mai colaborat, cu rezerva că nu ştie dacă toţi vor fi dispuşi să renunţe la posturile pe care le Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H