VICTOR PONTA: A fost un vis să o vedem pe SIMONA HALEP jucând în România

Victor Ponta, a declarat miercuri la Arenele BNR, după victoria jucătoarei de tenis Simonei Halep, că a fost un vis să o vedem pe sportiva din ţara noastră jucând la Bucureşti.

09 iul. 2014, 17:50
VICTOR PONTA: A fost un vis să o vedem pe SIMONA HALEP jucând în România

A fost un vis să o vedeţi jucând pe Simona în România, şi al meu, şi al tuturor românilor. Mă bucur foarte mult să o vedem şi să fie sănătoasă„, a declarat premierul Victor Ponta, la Arenele BNR, la finalul meciului câştigat de Simona Halep în faţa olandezei Indy De Vroome, în runda inaugurală a turneului WTA de la Bucureşti.

Am vorbit cu proprietarul turneului şi mi-a zis că niciodată nu sunt la primul tur 4.000 de spectatori. Mă bucur foarte tare că federaţia de tenis şi noi un pic am reuşit să facem această bucurie„, a mai spus premierul, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se va face o arenă nouă pentru Simona Halep, Victor Ponta a spus: „Tocmai am vorbit cu Banca Naţională, ea dă Guvernului arena şi la anul o să fie una dintre cele mai moderne din zonă. Este promisiunea guvernatorului. S-a aprobat deja„.

Citeşte şi SIMONA HALEP: Sunt un produs 100% românesc, nu mă voi muta în altă ţară

Premierul Ponta a mai arătat: „Vedeţi câte sute de copii au venit s-o vadă şi să ia autografe. Ei sunt viitorii campioni„.

La final, întrebat cum explică scorul de 7-1 la meciul Germania – Brazilia, de la Cupa Mondială, Victor Ponta a declarat: „Nu mă băgaţi la fotbal, nu mă pricep„.

Simona Halep a învins-o, miercuri, pe olandeza Indy De Vroome cu 6-0, 6-4 şi s-a calificat în optimile probei de simplu la turneul BRD Bucharest Open (WTA).

Citeşte şi SIMONA HALEP. Gest IMPRESIONANT făcut pentru ROMÂNI de SIMONA HALEP