Victor Ponta: „Sistemul de sănătate e mai rău ca în luna februarie”. Cele trei mari probleme semnalate de liderul PRO România

Victor Ponta, liderul PRO România, a declarat duminică seara, la România TV, că n-ar fi surprins ca România să revină la starea de urgenţă şi a adăugat că este îngrijorat de trei aspecte majore care îi preocupă săptămânile acestea pe români.

02 aug. 2020, 17:42
Victor Ponta: „Sistemul de sănătate e mai rău ca în luna februarie”. Cele trei mari probleme semnalate de liderul PRO România

„Anul acesta toate zvonurile negative care au circulat în România s-au adeverit. Ar fi posibilă revenirea la o stare de urgenţă, nu mă mai miră nimic. M-ar mira lucrurile bune, dacă s-ar întampla.

Citeşte şi Victor Ponta: „Exclud varianta oricărui protocol de colaborare cu PSD la alegerile locale”

Eu am trei mari probleme, care îi preocupă săptămânile acestea pe români. În primul rând, sistemul de sănătate. Suntem mai rău decât în luna februarie. Mai puţine paturi la ATI, medici mai obosiţi, medicamente mai puţine. În al doilea rând, mă gândesc la ce vor face copiii mei din 15 septembrie: merg sau nu merg la şcoală? Cum vor fi ei protejaţi dacă vor merge, dar şi cine stă cu ei acasă, dacă nu vor merge?

În al treilea rând, ce se întâmplă cu firma soţiei mele, firmele prietenilor şi ale altor oameni? Nimeni nu ştie dacă din septembrie se inchid din nou, dacă primesc ajutor de la Guvern”, a declarat Victor Ponta, la România TV.