Victor Ponta, ANUNŢ SURPRIZĂ! Cine ar putea candida la alegerile prezidenţiale din partea Pro România

Victor Ponta nu va candida la alegerile prezidențiale în 2019 şi a reiterat promisiunea în cadrul unei emisiuni de la România TV.

21 oct. 2018, 17:59
Victor Ponta, ANUNŢ SURPRIZĂ! Cine ar putea candida la alegerile prezidenţiale din partea Pro România

Victor Ponta a declarat că partidul său nu și-a desemnat încă un candidat la alegerile prezidențiale, însă a oferit un nume pe care îl consideră apt de a intra în cursă. Este vorba despre fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu.

Congres Pro Romania. Victor Ponta, singurul candidat, a fost ales preşedintele partidului UPDATE

„Ar fi un candidat bun. O să stabilim acest lucru. Pentru el aș face campanie cu toată inima. Nu am auzit pe nimeni să spună ceva de rău de el”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Liderul Pro România consideră că ipoteza că liderul ALDE ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale este o păcăleală: „Tăriceanu are o mare experiență politică și e normal să vrea să candideze. În primul rând, cu siguranță PSD va avea candidat, eu am petrecut 15 ani acolo. Cu siguranță Dragnea vrea să candideze și nu va lăsa pe altcineva. Este simplu, fie va candida, fie va merge la pușcărie. Problema e următoarea, Tăriceanu știe bine că nu va avea toate voturile pesediștilor și va pierde multe voturi, ale celor care vor spune: a, tu ești marioneta politică a PSD”.