Victor Ponta anunţă că Pro România va avea candidaţi proprii la alegerile locale. Nu ne ducem la remorca PSD

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat că vor avea candidaţi proprii la alegerile locale din 2020. Fostul premier a anunţat că Pro România nu se va duce la remorca PSD.

10 dec. 2019, 15:04
Victor Ponta anunţă că Pro România va avea candidaţi proprii la alegerile locale. Nu ne ducem la remorca PSD

Liderul Pro România a anunţat că PRO România va avea candidaţi la toate cele 65 de primării din judeţul Galaţi, iar la Consiliul Judeţean va candida pentru funcţia de preşedinte senatorul Nicolae Marin, secretarul general adjunct al partidului.

„Vom avea candidaţi PRO România în toate cele 65 de primării din judeţ, iar senatorul Nicu Marin va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi, asta ca să lămurim că aşa cum nu am acceptat să fim la remorca PNL şi să votăm Guvernul Orban şi să primim şi noi acolo nişte mici funcţii de pe undeva, nici nu se pune problema să ne ducem la remorca PSD, că dacă eram mulţumiţi de PSD, rămâneam acolo. PRO România este un proiect de centru stânga nou în care vrem să arătăm şi să obţinem sprijinul oamenilor nu doar de stînga, de centru, oameni care vor să vadă altceva în afară de PSD şi PNL şi aşa vom fi în alegerile următoare. Suntem în Opoziţie şi vom încerca să promovăm proiectele şi oamenii PRO România”, a spus Ponta, citat de Agerpres.

El a mai menţionat că PRO România îşi propune să obţină un procent de 10-15% la alegerile locale şi peste 15% la cele parlamentare de anul viitor.

Victor Ponta a participat marţi, la Galaţi, la o întâlnire cu responsabilii de zonă şi de organizaţii locale din judeţ, prilej cu care secretarul general adjunct al partidului, Nicolae Marin, a anunţat că un număr de 50 de membri PSD din Tecuci, între care viceprimarul şi city-managerul municipiului, au trecut la PRO România.


loading...