Victor Ponta s-a întâlnit cu Klaus Iohannis: „Mâine vom avea numit noul ministru la MDRAP”

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, marţi,  cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre noul ministru al Dezvoltării, care îl va înlocui pe Liviu Dragnea, dar şi despre situaţia românului răpit în Burkina Faso. 

19 mai 2015, 08:36
Victor Ponta s-a întâlnit cu Klaus Iohannis: „Mâine vom avea numit noul ministru la MDRAP”

Victor Ponta a avut o întrevedere cu şeful statului, la Palatul Cotroceni.

„Intalnire institutionala cu Presedintele Iohannis/ maine vom avea numit noul ministru la MDRAP”, a scris Ponta pe Twitter.

Un nume vehiculat pentru funcţia de ministru este cel al actualului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, SEVIL SHHAIDEH. 

CITEŞTE ŞI Administraţia Prezidenţială, precizări despre situaţia românului răpit în Burkina Faso

Premierul a declarat anterior că „este foarte posibil” să se întâlnească marţi cu şeful statului, arătând că discuţia va fi legată Victor Ponta a precizat că situaţia românului răpit în Burkina Faso este gestionată de celula de criză de la nivelul Ministerului de Externe şi a arătat că preşedintele Klaus Iohannis a fost informat.atât de românul răpit, cât şi de nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltării.

Românul, agent de securitate într-o mină de mangan la Tambao, în nordul Burkinei Faso, în apropiere de frontiera cu Niger și Mali, a fost răpit la 4 aprilie de oameni înarmați care purtau turbane.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, aflat la Bruxelles, se întoarce, marţi, de urgenţă în ţară, în urma informaţiilor apărute în presă despre românul răpit în Burkina Faso.

Liviu Dragnea şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD, dar membrii de partid nu au fost de acord, spunând că suspendarea lui Traian Băsescu din 2012 a fost condusă de ambele partide, PSD şi PNL, iar funcţia politică este pierdută doar la corupţie, a spus luni liderul PSD, Victor Ponta.