Victor Ponta, apel către cei peste 5 milioane de români care l-au votat în 2014: Îi rog să-l voteze pe Diaconu. Nu o să fie dezamăgiţi

Liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut un apel la românii care l-au votat în 2014 la alegerile prezidenţiale să îl voteze pe Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi Pro România la alegerile prezidenţiale.

31 oct. 2019, 20:21
Victor Ponta, apel către cei peste 5 milioane de români care l-au votat în 2014: Îi rog să-l voteze pe Diaconu. Nu o să fie dezamăgiţi

Călin Popescu Tăriceanu a declarat la România TV că Mircea Diaconu poate fi preşedintele tuturor românilor. „Aceasta formula pe care a promovat-o il fac sa fie adevarata alternativa”, a punctat liderul ALDE.

La rândul său, liderul Pro România, Victor Ponta, a amintit că a convins 5,3 milioane de români să-i acorde votul în 2014. „Îi rog frumos pe cei mai mulţi dintre ei să voteze cu Diaconu. Le spun că nu o să fie dezamăgiţi”, a subliniat fostul premier la România TV.

Candidatul susţinut de cele două partide a avut o reacţie uluitoare. „Ce aveţi cu mine. De ce nu mă lăsaţi în liniştea mea”, a spus Mircea Diaconu într-o intervenţie la România TV. Fostul europarlamentar a încercat să explice reacţia sa prin faptul că şi-a impus o prestaţie publică centrată pe echilibru, iar singura sa avere în acest moment este independenţa politică. Ulterior, Diaconu și-a dat seama că a greşit. ”A fost o formulă nefericită, îmi cer scuze”.