Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dacian Cioloş: „Vă spun diplomatic că minte! Este în campanie electorală mascată”

Victor Ponta a răspuns, la România TV acuzelor premierului lui Dacian Cioloş cu privire la fondurile europene accesate în 2016.

19 aug. 2016, 16:23
Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dacian Cioloş: „Vă spun diplomatic că minte! Este în campanie electorală mascată”

Victor Ponta l-a atacat dur pe Dacian Cioloș, acuzându-l pe premier că se află în campanie electorală mascată.

„Eu am văzut ce a zis Ciolos şi vă spun foarte diplomatic şi politicos că minte. Dacian Cioloș minte preluând cu copy-paste niște mincuni pe care le-a auzit pe la Ministrul Fondurilor Europene. Este într-o campanie electorală mascată și atunci poți să și minți. Nu a absorbit nimic. Șase luni nu au făcut nimic, iar acum acuză vechiul guvern. Avem de-a face cu niște oameni competență 0”, a zis Victor Ponta în exclusivitate la România TV.

„Ăsta e anul 0 pentru că avem oameni cu competenţă 0. Guvernul meu a adus în România 5 miliarde de euro, el a adus 0.”, a mai spus fostul premier.

Dacian Cioloş a spus că absorbția efectivă a fondurilor europene pentru 2014 – 2020 a început în mai 2016, la aproape doi ani și jumătate de la începerea exercițiului bugetar.

„Am desțelenit buruienișul lăsat de cei care acum strigă de pe margine”, a zis premierul de acuzele oponenţilor politici.