Victor Ponta, copilotul lui Titi Aur la Raliul Delta Dunării VIDEO

La Tulcea s-a dat startul Raliului Deltei Dunării. Sute de turişti au venit în oraş pentru a vedea spectacolul oferit de piloţi. Multiplul campion naţional la automobilism Titi Aur şi premierul Victor Ponta, copilot, au deschis cea de-a XV-a ediţie a competiţiei.

31 mai 2014, 08:52
Victor Ponta, copilotul lui Titi Aur la Raliul Delta Dunării VIDEO

Pe o ploaie care nu s-a oprit ore bune, piloţii au pornit motoarele şi au intrat în competiţie. Startul a fost dat de echipa formată din Titi Aur şi Victor Ponta, potrivit România TV. Pentru niciunul ploaia nu a reprezentat o piedică.

Raliul este foarte frumos. Faptul că a plouat, pentru mine este bine. Când sunt condiţii grele, dificile pentru mine, e bine. Dictarea a mers perfect. Totul a mers frumos. Am fost maşină de deschidere, dar ne-am aprins aşa puţin şi am mers mai repede„, a declarat pilotul Titi Aur.

Pe traseu au existat şi zone neasfaltate. „A fost foarte greu pentru că a fost noroi mult şi ne-am chinuit. Cred că este una din cele mai frumoase probe din ţară, cel puţin ce am văzut eu până acum„, a spus Victor Ponta.

În competiţie s-au înscris 57 de echipaje, iar echipele vor participa la cinci probe. Raliul Delta Dunării a fost reluat anul trecut, după 20 de ani de întrerupere.