EXCLUSIV Victor Ponta: „Creștere economică a fost în Bulgaria, Turcia, Grecia, pe banii românilor că nu toți suntem bogați să mergem în România” 

Victor Ponta a declarat la Romania TV că, din punct de vedere economic, Guvernul nu a făcut nimic. Liderul politic a criticat că toate resursele României sunt exportate în afară.

30 aug. 2021, 21:32
EXCLUSIV Victor Ponta: „Creștere economică a fost în Bulgaria, Turcia, Grecia, pe banii românilor că nu toți suntem bogați să mergem în România” 

Victor Ponta criticat la Romania TV Guvernul Cîțu pentru că nu a luat nicio măsură economică pentru a ajuta România să evolueze. Liderul politic reproșează țara noastră importează foarte multe produse din afară.

De asemenea, Ponta a mai amintit că una dintre măsurile pe care țara noastră ar trebui să le adopte este utilizarea resurselor naturale.

„Eu nu vrea să critic, m-am plictisit să critic, cred că au făcut un lucru bun și sigur nu ține, dar au dat o ordonanță, ai făcut licitații îi dai drumul la treabă, pe vremea mea ne arestau imediat. Alt lucru bun, îl aud pe ministrul Educației că copii se duc la școală.

Pe partea economică. Au venit ăștia de dreapta nimic, zero barat. Încă poate guvernul să se ocupe de prețurile la energie. Orban merită să se sinucidă politic, să te duci tu Orban unde ți-a făcut Kovesi dosar. Ceva așa scârbos și grețos numai la Orban poți să vezi.

Eu aș desființa SIIJ pentru că nu a făcut nimic. Secția specială nu are treabă cu poporul. Cine să ia măsuri economice?  Eu nu cred ca o sa fie nicio mișcare de stradă. Am de luat 80 de mii de euro de la Vanghelie.

Eu cred ca a fost ceva creștere economică, a fost în Bulgaria Turcia Grecia pe banii românilor ca nu toți suntem bogați să mergem în România.
Importăm de un miliard de euro, nu doar petrol că importăm și asta, dar importăm ciorapi pahare, carne, de unde creștere economică?!

Românii o să vadă în toamnă că salariul nu a crescut cu nimic, pensia nu a crescut cu nimic, dar prețul pâinii a crescut.

Ministrul de Finanțe este cel mai important ministru. Pe Dan Vîlceanu îl recomandă că e din PNL. Problema principală este în ansamblu, unde sunt reformele economice, politice?

Sunt două reforme, reducerea costului muncii în România. Al doilea lucru pe care am încercat să-l fac, să folosim resursele naturale. Nu le dăm nici la români, la nimeni. Ce metale prețioase sunt în Afganistan și cine le ia.

Ei nu au nicio problemă nu a fost niciodată o guvernare atât de liniștită din punct de vedere dinamic. PSD-iștii nu se ceartă cu nimeni că sunt la Vama Veche.

Toți banii se duc în afară ca să cumpărăm ce produce Bulgaria Grecia China în loc să-i ajutăm pe ai noștri îi ajutăm pe producătorii din afară. Nu se poate să ai o firmă în România și să te controleze. Mi se spune: „Noi avem angajați care stau toată ziua cu controale, de la Primarie, Anaf, Sanepid.”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta demască planul lui Clotilde Armand: „A mimat această luptă cu gunoaiele ca să acopere fraudarea”

Victor Ponta făcut declarații în exclusivitate la Romania TV cu privire la scandalul gunoaielor din Sectorul 1 în care a fost implicată Clotilde Armand. Fostul premier susține că această problemă a fost doar o strategie a primarului de la Sectorul 1 de a atrage atenția de la fraudarea alegerilor.

„Clotilde Armand a făcut un scandal fals ca să acopere problema adevărată, fraudarea alegerilor, așa arată lucrurile foarte clar. De aceea m-am alăturat demersului PSD. E clar ca a distrus un sector și a mimat aceasta luptă cu gunoaiele ca sa acopere fraudarea.

Cred ca în primul rand trebuie să se ajunga la o viață unită. Ma aștept ca și PNL-ul să se alăture ca stiu si ei ce rau face Clotilde Armand. ” a menționat liderul politic.

Victor Ponta demolează USR-ul: „Pe ei îi doare dacă cresc preţurile la Bruxelles”

Victor Ponta a criticat dur partidele PNL și USR PLUS pe care le consideră incapabile să soluționeze problemele grave cu care se confruntă populația din România, de la creșterea prețurilor până la dezastrul din Sectorul 1.

„S-au terminat vacanțele, în curând vor începe școlile, vestea bună e ca oamenii vin acasă și apoi încep să se uite că fiecare lucru de la pâine la benzina întreținere s-au scumpit și se vor scumpi și mai tare.

De pe 25 ei trebuie să rezolve problemele oamenilor, au conducerea țării așa cum n-a avut-o nimeni în acești ani de la președinte la premier. Poate în sfârșit vom avea un guvern care să guverneze România.

Eu cred ca nu îi interesează pe cei de la PNL ii intereseaza Congresul batalia interna, pe cei de la USR îi doare daca cresc preturile la Bruxelles. Nici pe Clotilde n-o intereseaza daca exista sobolani. Pe cei de la USR PLUS nu i-a durut în cot niciodată de români.”, a declarat Victor Ponta.