Victor Ponta, cu ironie despre afecţiunea lui Dragnea: „Poate nu a vrut azi la proces”

Victor Ponta a declarat că singura persoană care ştie ce boală are liderul PSD şi unde se află e Codrin Ştefănescu. "Poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua", a spus Ponta.

18 mart. 2019, 18:30
Victor Ponta, cu ironie despre afecţiunea lui Dragnea: „Poate nu a vrut azi la proces”

Fostul premier Victor Ponta, operat la coloană, a declarat luni, la Digi24, că i se pare „caricaturală” situația liderului PSD Liviu Dragnea, despre care Codrin Ștefănescu a spus că e internat pentru hernie de disc.

„Românii spun că au două priorităţi, infrastructură şi sănătate, în acest weekend am vorbit despre infrastructură prin iniţiativa foarte smart a domnului de la Suceava şi despre sănătate, a domnului Dragnea.

Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile. Codrin Ştefănescu: A cerut medicilor să amâne operaţia şi să facă infiltraţii

Sunt dintre mulţii români şi cetăţeni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloană. Singura persoană care ştie ce boală are şi unde se află e Codrin Ştefănescu.

Am înţeles azi că are branule şi m-am gândit că pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloană cu perfuzii, cu branule. Nu cred că ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturală.

Poate nu a vrut ieri să meargă la Brăila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate că nu vrea să meargă la conferinţe din Sibiu, Braşov, Cluj, unde poate nu e foarte popular şi s-ar putea să aibă probleme.

Starea de sănătate a lui Dragnea e problema lui, îi urăm sănătate. Acum, toată ţara e blocată în discuţia despre dosarul lui Dragnea.

De doi ani si două luni vorbim de dosarul lui Dragnea.

Dragnea e un campion mondial la tras de timp, e un caz mai cunoscut decât Dragnea e Berlusconi, cred că Dragnea a intrat în top direct pe locul doi”, a spus la Digi24 Victor Ponta.