Victor Ponta: „Dacă PSD iese prost la europarlamentare, Dăncilă îl dă afară pe Dragnea”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, la o dezbatere orgnizată de DC News, a explicat că va o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, dar ulterior nu va vota un Guvern PNL-USR. El a explicat că Pro România va vota un alt Guvern tot al PSD, dar fără Liviu Dragnea la conducerea partidului.

13 mai 2019, 08:48
Victor Ponta: „Dacă PSD iese prost la europarlamentare, Dăncilă îl dă afară pe Dragnea”

„Noi la Pro România avem 22 de deputați și un senator. Vom vota o moțiune de cenzură, dar nu vom vota niciodată un Guvern condus de Ludovic Orban sau cineva de la USR. Nu vom vota un Guvern PNL-USR.

Dacă PSD va avea un rezultat bun, atunci domnul Dragnea o va da afară pe doamna Dăncilă. Dacă rezultatul va fi prost, atunci doamna Dăncilă îl va da afară pe domnul Dragnea.”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă va vota doar un nou Guvern PSD, Victor Ponta a răspuns: ”Da, putem spune și așa. Nu vom vota un Guvern PSD cu actuala conducere, dar un alt Guvern al PSD, da”.

Contre DURE în Victor Ponta şi Rovana Plumb: ‘Aveţi o obsesie pentru Dragnea’/’Am o obsesie pentru slujile lui Dragnea’

Rovana Plumb şi Victor Ponta, deschizătorii liderilor pentru europarlamentare ai PSD, respectiv Pro România, s-au contrat dur în cadrul unei dezbateri electorale la DCnews. Totul a pornit de la un discurs susţinut la un miting de Rovana Plumb, în care fostul ministru al Fondurilor Europene a afirmat că România este „ţara lui Dragnea”.

Chestionată de Ponta cu privire la această afirmaţie, Rovana Plumb a răspuns: „Eu ştiu că aveţi o obsesie pentru Liviu Dragnea.”

„Am o obsesie pentru slujile lui Dragnea”, a răspuns Ponta, amintindu-i Rovanei Plumb că a susţinut-o, în 2015, în cursa pentru preşedinţia PSD, împotriva lui Liviu Dragnea.

„Este ţara lui Dragnea aşa cum este şi ţara lui Ponta şi ţara fiecărui român”, a mai explicat Plumb, susţinând că afirmaţia sa a fost scoasă din context.