Victor Ponta, avertisment pentru Negoiţă: E RISCANT să zică de mine sau de Dragnea. Dacă mâine e el? Ce face?

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că decizia lui Robert Negoiţă de a intra în cursa petru şefia PSD este una "democratică", însă l-a avertizat că nu este în regulă să vorbească despre faptul că el şi Liviu Dragnea au probleme cu justiţia. 

23 sept. 2015, 07:58
Victor Ponta, avertisment pentru Negoiţă: E RISCANT să zică de mine sau de Dragnea. Dacă mâine e el? Ce face?

Victor Ponta a spus că decizia lui Robert Negoiţă de a candida pentru funcţia de preşedinte al PSD este una „democratică”.

„Eu am vorbit cu Robert şi i-am zis că e riscant să zică de Liviu Dragnea, de mine… Dacă mâine e el? Ce face? Eu în locul nu aş fi zis. În rest, e democratic să candideze. Toată lumea poate să candideze. Vă garantez de un membru al PSD care nu va candida la şefia PSD. Şi anume eu. (…) Nu am niciun feeling, dar nu era mai destept asa?  Am discutat aseara după anunt, e dreptul lui, candidează. Eu nu candidez. E democraţie în PSD”, a declarat Victor Ponta.

Robert Negoiţă CANDIDEAZĂ la şefia PSD: „Pe Dragnea nu-l deranjează” VIDEO

Primarul sectorului 3 Robert Negoiţă a anunţat, marţi, că va candida la şefia PSD. Este al treilea nume care intră în cursa pentru funcţie de preşedinte, după ce un anunţ similiar a fost făcut şi de Şerban Nicolae şi Daniel Savu. Liviu Dragnea nu şi-a comunicat încă oficial intenţia de a candida.

„Este un moment important pentru Romania, un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din Romania care este la putere, al caruit prim ministru este intr-o situatie delicata. Premierul a avut prima infatisare, luni, intr-un dosar penal. Presedintele interimar al PSD este condamnat in prima instanta, iar peste cateva zile avem alegeri. Cred ca este nevoie de multa responsabilitate. Oamenii se asteapta de la noi la maturitate. PSD a aratat de fiecare data maturitate.

In consecinta, doar in momentele grele se vad cei care au deterimare, cei care au curaj si dorinta de a ajuta la iesirea din impas. Nu ne putem permite actiuni sau optiuni riscante. In consecinta, da, sunt decis sa candidez pentru functia de presedinte PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri in Comitetul Executiv”, a declarat Robert Negoiţă.