Victor Ponta, despre cererea DIICOT: Adriean Videanu este un bandit internaţional

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că se va informa şi ulterior se va pronunţa din punct de vedere al activităţii Guvernului, dar şi politic, privind cererea DIICOT de începere a urmării penale pentru Videanu şi Vosganian, el arătând că democrat-liberalul este un "bandit internaţional".

02 sept. 2013, 14:37
Victor Ponta, despre cererea DIICOT: Adriean Videanu este un bandit internaţional

Întrebat dacă se aşteaptă ca PNL să spună, din nou, că miniştrii liberali reprezintă o ţintă, premierul Victor Ponta a răspuns: „Păi, Videanu e liberal? Videanu e un bandit internaţional, nu liberal„.

El a arătat că se va pronunţa după ce se va informa asupra cererii DIICOT.

Citeşte şi DIICOT cere ÎNCEPEREA URMĂRIRII PENALE pentru foştii miniştri Vosganian şi Videanu

Nu pot să comentez, pentru că nu mă pot informa. Mă informez, după aceea comentez. Dacă nu are legătură directă cu activitatea Guvernului, mă duc, mă informez, probabil că DIICOT va face public ce anume a constatat şi după aceea comentez.

În cazul de faţă nu pot să vorbesc aşa după ce am citit prin presă. În mod sigur DIICOT va face azi, bănuiesc, toate precizările de rigoare şi după aceea mă pronunţ în ceea ce priveşte activitatea Guvernului sau politic. Altfel nu am ce să mă pronunţ„, a spus Victor Ponta, citat de România TV.

Premierul a mai spus, întrebat dacă Parlamentul va aviza solicitarea DIICOT, că nimeni nu va bloca într-un fel ancheta respectivă.

Citeşte şi Cum a făcut Videanu avere şi câte taxe a plătit la stat. Află de ce vinde marmura în Emirate VIDEO