Victor Ponta, despre majorarea salariilor bugetarilor: Dacă eram tot eu premier, Iohannis ar fi respins legea

Fostul prim-ministru Victor Ponta a scris miercuri, pe Facebook, că se bucură că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea majorării salariilor bugetarilor, spunând, însă, că dacă acesta ar mai fi fost încă premier, şeful statului ar fi respins legea.

25 nov. 2015, 06:59
Victor Ponta, despre majorarea salariilor bugetarilor: Dacă eram tot eu premier, Iohannis ar fi respins legea

Fostul şef al Guvernului a mai precizat că „era ilogic şi incorect ca în buzunarul omului obişnuit” să nu se reflecte creşterea economică a României.

„Ma bucur foarte tare ca aceasta masura adoptata de noi este in vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic si incorect sa vezi ca Romania are crestere economica 4 ani la rand ( cea mai mare din UE in ultimul trimestru) si ca acest lucru nu se reflecta si in „buzunarul” omului obisnuit. Relaxare fiscala si crestere a veniturilor – acestea au fost baza Programului economic si social al USL .

PS – foarte probabil daca eram tot eu eu Prim Ministru dl Iohannis ar fi respins legea spunand ca ” nu e sustenabila si are scop electoral”. Asa a acceptat ca e fff buna si sustenabila, si nici nu are efect electoral !!! Deci tot raul spre bine!„, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, adăugând totodată în mesajul său un link către site-ul RomaniaTV.net.

Citeşte şi: TOŢI BUGETARII vor primi salarii MAJORATE. Klaus Iohannis a promulgat legea

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea prin care sunt majorate cu 25% salariile angajaţilor din sănătate şi ale asistenţilor sociali, precum şi cu 10% salariile tuturor celorlalţi bugetari care nu au beneficiat anterior şi de alte majorări. Creşterea salariilor intră în vigoare de la 1 decembrie.