Victor Ponta, despre rotativa Guvernului. ”Trebuie să vedem când e în vizită în România Iohannis. Cred că îl doare în cot de noi”

Victor Ponta a avut o nouă reacție dură la adresa lui Iohannis în contextul rotativei Guvernului. Fostul premier este ironic la adresa președintelui.

07 mai 2023, 22:00
Victor Ponta, despre rotativa Guvernului. ”Trebuie să vedem când e în vizită în România Iohannis. Cred că îl doare în cot de noi”

Invitat, duminică seară, la RomâniaTV, Victor Ponta nu a ezitat să-și spună părerea despre președintele Iohannis. Plecat la Londra, cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea, Ponta nu a ezitat să facă mișto de președinte.

”Aia tot auzim de mult timp, dar trebuie sa vedem cand e in vizita in Romania Iohannis. Trebuie sa ajunga prin Bucuresti ca sa putem sa schimbam Guvernul. Nu stie nimeni sa rada, sa planga. Cred ca il doare in cot de noi”, a spus Ponta la RomaniaTV.

Totodată, Victor Ponta a ținut să facă o paralelă între proiectul România educată, inițiat de Iohannis, în contextul tragediei din Serbia, când un elev și-a ucis colegii și pe paznicul școlii.

‘Vedem doar in America asa ceva. Intra un copil cu arma si impusca. Nu mai vorbim de Romania educata – e o injuratura, nu crede nimeni in ea. Tara cu prima doamana profesor, sa nu dai 2 bani pe profesor, sa nu te intereseze ce se intampla in scoli, ce rezultate au elevii, cum ajung drogurile. Felicit Politia, Jandarmeria, ca s-au agitat acum,  dar nu asa se rezolva. Trebuie sa mergi la cauza nu la efect”, a spus Ponta la RomâniaTV.

Durere fără margini la Belgrad. Copiii uciși de adolescentul criminal, conduși pe ultimul drum

La Belgrad, lacrimile au curs pe obrajii familiilor îndurerate și nu numai. Patru dintre copiii uciși în masacrul de la școala „Vladislav Ribnikar”, unde un tânăr de doar 14 ani a tras 57 de focuri de armă, au fost înmormântați.

A avut loc și ceremonia de înmormântare a agentului de securitate ucis în urma măcelului de miercuri, 3 mai. Serbia se află în a treia zi de doliu național, după ce tragedia a șocat întreaga țară și a înspăimântat oamenii cărora acum le este frică să mai iasă din casă sau să îi trimită pe copii la școală.