Victor Ponta dezvăluie prima întâlnire cu şefa DNA: Laura Codruţa Kovesi era cu Sebastian Ghiţa la o podgorie din Prahova VIDEO

Victor Ponta a dat cărţile pe faţă despre prietenia prietenia dintre Sebastian Ghiţă şi Laura Codruţa Kovesi. Fostul premier spune că, în 2011, Sebastian Ghiță era mai prieten cu Laura Codruța Kovesi decât cu el, și spune că i-a găsit pe cei doi împreună, la o podgorie din Prahova.

01 oct. 2016, 09:44
Victor Ponta dezvăluie prima întâlnire cu şefa DNA: Laura Codruţa Kovesi era cu Sebastian Ghiţa la o podgorie din Prahova VIDEO

„Prima dată în viața mea, când m-an întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiță, nu acasă. Nu știu dacă o mai are acum, avea o podgorie între Ploiești și Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi în 2011”, a declarat fostul premier Victor Ponta.

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat la România TV că a fost mâhnit şi uimit de declaraţiile doamnei Kovesi, care a negat relaţia de prietenie dintre cei doi. „Ce i-o fi trebuind să mintă?  Are o problema azi cand ne dam seama ca ieri a mintit, întrebarea nu e ce facea atunci cu mine în vie, ci daca aceasta doamna minte sau spune jumatati de adevar. Suntem multi oameni care stim ca in ultima perioada doamna Kovesi iese în public şi spune nişte minciunele, probabil împinsă de temerea că nu va mai rămâne pe primul loc la încredere. Zeci de oameni cunosc detaliile relaţiei dintre mine şi doamna Kovesi.

„Nu stau să cantaresc prieteniile, dar am spus-o nici nu m-am laudat, nici nu m-am folosit de prietenia cu doamna Kovesi. M-a mahnit si m-a suparat ieri cand am auzit că nu vrea să audă de inculpatul Ghiţă”.

Deputatul Sebastian Ghiţă a subliniat că întâlnirea dintre Kovesi şi Ponta a avut loc la o petrecere privată. „A fost o petrecere privata, se culegea vuia, am convenit sa vina multe persoane. A venit si domnul Ponta, iar acolo s-au intalnit prima data la o vie pe care o detineam”.

Sebastian Ghiţă a precizat că nu a vazut-o niciodata pe Laura Codruţa Kovesi bând vreodata ceva. „Oamenii mai beau must. „Eu nu o să vin cu filmări, dar daca procurorii vor cauta dovezi despre buna relaţie dintre mine şi Kovei vor gasi. Am fost în foarte multe locuri, nu trebuie să caut eu filmări”.

Văd o problemă ca a mintit ca ne-am cunoscut. Acum un an s-au doi la un bilant al MAI am auzit-o public cand le-a spus tuturor: „mai politistilor daca va mai prind cu un om de afaceri o sa va arestez. Eu mi-am facut cruce, ba cucoana e nebuna? Păi trebuie sa se gandeasca la cum a trait ea pana acum în rândul oamenilor”, a conchis deputatul Sebastian Ghiţă.