Ponta, dezvăluiri despre premierul PSD: „Va fi un fost ministru din cabinetul meu”. Ce spune Dragnea despre „marele Mesia”

Victor Ponta a declarat, duminică seara, la România TV că premierul PSD va fi un fost ministru din Guvernul Ponta, care are experienţa necesară a unei guvernări grele. La rândul său, preşedintele partidului a spus că nu va divulga numele viitorului prim ministru PSD, dar recent el a anunţat că va fi "un domn care arată bine". 

13 nov. 2016, 17:25
Ponta, dezvăluiri despre premierul PSD: „Va fi un fost ministru din cabinetul meu”. Ce spune Dragnea despre „marele Mesia”

„Din informaţiile pe care le am, şi sunt un om bine informat, va fi un ministru din cabinetul meu. E vorba de un ministru care are experienţa necesară şi îl recomandă experienţa unei guvernări grele”, a declarat duminică seara Victor Ponta la România TV

Conform sursei citate, într-un viitor Guvern PSD ar guverna alături de minorităţi. 

„Dragnea a spus foarte clar şi eu spun foarte clar şi aşa se va întâmpla. Dacă va guverna PSD va fi cu ALDE, minorităţile şi cu UDMR cred eu”, a comentat Ponta la România TV

La rândul său, invitat la România TV, Liviu Dragnea şeful PSD, nu a dorit să divulge numele viitorului prim ministru. „De prea multe ori s-au câştigat alegeri pentru că un individ a fost pus ca marele Mesia. Eu acum, la aceste alegeri, vreau să aleg un program care îmi face viaţa mai bună”, a argumentat Dragnea. 

Recent, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi seară, la România TV, că premierul PSD va fi „un domn care arată bine”.

Liviu Dragnea a declarat, marţi seară, întrebat cu cine va merge Partidul Social Democrat la Palatul Cotroceni, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, că va merge „cu cine va hotărî poporul”. 

Liderul PSD a mai spus că partidul pe care îl conduce are premierul pregătit. „Este pregătit. Este un domn. Este un domn care arată bine„, a conchis Dragnea.

CITEŞTE ŞI USL revine: Victor Ponta îl atacă pe Traian Băsescu, care îl atacă pe Crin Antonescu