Victor Ponta, dincolo de aparenţe. Când s-a bătut ultima oară şi ce l-a învăţat mama despre femei

Victor Ponta a fost invitat, luni seară, la România TV, unde i s-au adresat şi câteva întrebări neconvenţionale pentru un candidat la preşedinţia României.

10 nov. 2014, 21:07

Victor Ponta, candidatul alianţei PSD-PC-UNPR la alegerile prezideniale 2014 şi câştigătorul primului tur de scrutin cu peste 40% din voturi, a răspuns cu sinceritate câtorva întrebări atipice pentru un prezidenţiabil. Una dintre ele a vizat eventuale conflicte rezolvate fizic, iar premierul a răspuns în mod surprinzător.

Întrebat dacă ar putea fi acuzat, asemenea lui Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, că a agresat vreodată pe cineva, Victor Ponta a răspuns surprinzător.

„În clasa a patra m-am bătut cu sora mea, Alexandra. A fost momentul în care mama mi-a spus: «faptul că eşti băiat nu înseamnă că trebuie să-ţi arăţi superioritatea arătând că eşti mai puternic fizic». A fost ultima dată când am lovit o persoană de sex feminin”, a spus Victor Ponta, adăugând că ultimele bătăi le-a avut în perioada liceului, cu alţi colegi.

Chestionat în legătură cu starea sa de sănătate, premierul a răspuns: „Mulţumesc lui Dumnezeu, după ce am zburat cu F16, mai bine zis înainte să zbor, la Spitalul Militar, acolo unde-şi trec testele piloţii români, am făcut şi eu analize. Fişa mea medicală a arătat că pot zbura cu un supersonic”.

Întrebat dacă a lovit vreo persoană în timp ce se afla într-o funcţie publică, Ponta a răspuns ferm: „Nu, niciodată!”

Premierul Victor Ponta a vorbit şi despre credinţă şi religie: „Cred în Dumnezeu, dar dincolo de acest lucru eu cred foarte mult în faptul că societatea românească a anului 2014 are nevoie de promovarea valorilor specifice religiei, nu doar ortodoxe, de a-ţi iubi aproapele, de a nu face rău, de a nu minţi, a nu fura. Cred că e nevoie ca religia să fie o materie facultativă în şcoli. Religia e o contrapondere la ce văd copiii în şcoli, în societate, la violenţă şi la lucruri negative”.


loading...