Victor Ponta: După 25 mai, voi face primirile de premieri în biroul de la MApN

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, la postul public de radio, că omologii săi care vor vizita România după 25 mai vor fi primiţi în biroul pe care îl are la Ministerul Apărării Naţionale.

24 apr. 2014, 11:52
Victor Ponta: După 25 mai, voi face primirile de premieri în biroul de la MApN

Întrebat dacă s-a acomodat în biroul pe care şi l-a amenajat la MApN, Victor Ponta a răspuns: „Nici n-am fost acolo, dar când voi avea întâlniri după 25 mai cu înalţi oficiali îi vor primi acolo. Premierii şi şefii serviciilor de informaţii trebuie să fie siguri că ce se discută cu mine nu va apărea în presă a doua zi.

Ministrul Mircea Duşa a confirmat miercuri că premierul Victor Ponta are un birou şi în sediul Ministerului Apărării, pe care îl foloseşte „când are nevoie”.

„A fost o discuţie care a făcut deliciul presei, prim-ministrul este şeful Guvernului, are acces în toate clădirile Guvernului şi în toate clădirile ministerelor. Sigur că are un birou şi la Ministerul Apărării şi atunci când are nevoie de el o să-l folosească”, a spus Duşa, citat de Agerpres, cu ocazia depunerii unor coroane de flori la Monumentul Eroilor militari căzuţi în misiune în teatrele de operaţii şi pe teritoriul României.