Victor Ponta, după CEx al PSD: Tudose a scăpat de oameni din „Cartelul de la Teldrum”. S-a văzut că Daddy se salvează doar pe sine

Victor Ponta afirmă, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care Sevil Shhiadeh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat, că premierul Mihai Tudose a reuşit să scape de cei mai importanţi soldaţi ai "Cartelului de la Teldrum", rămânând totuşi "ultima redută": Carmen Dan.

13 oct. 2017, 05:45
Victor Ponta, după CEx al PSD: Tudose a scăpat de oameni din „Cartelul de la Teldrum”. S-a văzut că Daddy se salvează doar pe sine

„După ce ca avem circ în loc de guvernare – avem circ pe reprize: Repriza 1 – Tudose a reuşit să scape din Guvern de cei mai importanţi soldaţi ai “Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shhaideh si Razvan Cuc (acţiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima redută a “Cartelului” / Rovana Plumb este victimă colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea (şi nici măcar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru în mai puţin de un an – ce iresponsabilitate!!!)”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

El spune însă că dacă în locul acestora, mai ales la SGG şi la MDRAP, Tudose rezistă şi nu pune alţi oameni loiali lui Liviu Dragnea atunci schimbarea este importantă.

„Concluzie 1 – încă  o dată s-a văzut că cine se bazează la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are până la urmă soarta crudă a lui Vali Preda şi a multor altora – “Daddy” se salvează întotdeauna doar pe el (în special îmi pare rău pt Sevil dar cred că trebuia să se aştepte la asta) / iar idealiştii şi naivii gen Liviu Pleşoianu au avut încă o dovadă că aşa zisa luptă a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriaşă păcleală!”, susţine Ponta.

O altă concluzie a fostului lider PSD este: „Membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucând în scenariile scrise de Dragnea şi au căzut în ridicol la final / să supui la vot demisii e de cascadorii râsului – după acel vot să îşi dea totusi demisiile e de cascadorii plânsului / majoritatea celor de acolo îi cunosc, îmi sunt prieteni şi îi respect – nu îi înţeleg cum participă la asemenea mascaradă !

Concluzia finală: şi eu şi mulţi români am votat PSD în Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodată în politica noastră nu a fost aşa o prăpastie între ce au promis nişte oameni şi ce au făcut; poate doar la Băsescu (inventatorul si modelul lui Dragnea) ! Mare păcat!”, încheie Victor Ponta.


loading...
Partenerii noștri