Victor Ponta îl desființează pe Jean Uncheșelu după ce a fost achitat în dosarul politic fabricat de acesta: „A comis un abuz despre care știa că e un abuz”

Victor Ponta a spus adevărul despre Jean Uncheșelu, după ce a fost achitat în dosarul politic fabricat de procurorul DNA, sub mandatul Laurei Codruța Kovesi. Politicianul a transmis un mesaj dur după ce a aflat verdictul.

30 dec. 2023, 08:17
Victor Ponta îl desființează pe Jean Uncheșelu după ce a fost achitat în dosarul politic fabricat de acesta: „A comis un abuz despre care știa că e un abuz”

Procurorul DNA Jean Uncheșelu l-a trimis în judecată în mod abuziv pe Victor Ponta. Înalta Curte a pronunțat joi, 28 decembrie 2023, decizia definitivă în dosarul „Turceni-Rovinari”, fabricat pe vremea Laurei Kovesi, în care DNA i-a trimis în judecată pe fostul premier Victor Ponta și pe fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova.

Citește și Interviul cu premierul Marcel Ciolacu la România TV a rupt AUDIENȚELE. Televiziunile concurente, învinse fără drept de apel

„Statul Roman, din Buget ( adica din taxele si impozitele de la cetateni) plateste , din pacate – asa cum plateste si pentru alte abuzuri comise de Portocala sau altii ca el! Pentru ca in acest caz Jean Uncheselu nu a comis o eroare, o greseala, o interpretare gresita sau a fost indus in eroare de o schimbare de legislatie sau o Decizie noua a CCR – el a comis un abuz despre care stia ca e un abuz, a îndeplinit un ordin de la Sefa lui stiind de la bun inceput ca ordinul este ilegal si ca toti oamenii acuzati sunt nevinovati.

Procurorul Uncheselu a fost su recompensat pentru îndeplinirea acestui ordin abuziv – a fost preluat la Parchetul European de catre Doamna Kovesi ( cea care i-a dat ordin sa faca dosarul contra mea , a lui Sorin Grindeanu si a altor politicieni “incomozi”) ; primeste lunar un salariu de mii de euro din bani europeni – si nu plateste din buzunarul sau nimic , plateste Statul Roman ca suntem fraieri si lasi!

Daca Uncheselu ar plati ceva de la el cu siguranta ar fi mai fricos cand e pus sa “execute” pe cineva ( l-am cunoscut si este un tip las si total nepregatit profesional) / daca Doamna Kovesi ar sti ca “soldatii” pe care ii pune sa fabrice dosare politice platesc daune din buzunarul probabil ca ar fi mai prudenta/ daca la Parchetul European ar aplica standardele profesionale obisnuite pentru orice procuror din Romania sau Europa l-ar concedia imediat pe Uncheselu. Din pacate – nimic din acestea nu se intampla ( inca)!

PS – inca astept scuze ( in privat) de le cei care mi-au cerut demisia pentru aceasta facatura de dosar – am invatat sa fiu rabdator”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citește și EXCLUSIV Cum explică Marcel Ciolacu demiterea şefului Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari: „Domnul Ciucă a solicitat un control la această instituţie înainte de rotativă”