Victor Ponta îl ironizează pe Florin Cîţu. Primul program de internship anunţat de Guvern există de fapt de şapte ani

Victor Ponta a spulberat entuziasmul lui Florin Cîţu, după ce premierul a anunțat lansarea "primului program de real de internship" pentru studenţii care vor o carieră în administraţie. Fost şef al Executivului, Ponta a arătat că programul de practică există din 2013 și a funcționat de atunci fără încetare.

04 feb. 2021, 19:08
Victor Ponta îl ironizează pe Florin Cîţu. Primul program de internship anunţat de Guvern există de fapt de şapte ani

Victor Ponta îl ironizează pe Florin Cîţu. Fostul lider Pro România nu a ezitat să-l critice pe şeful Executivului, după ce acesta a anunţat lansarea în premieră a unui program de intership.

Victor Ponta îl ironizează pe Florin Cîţu privind programul de internship al Guvernului. „Tinerii absolvenți au meritat pe deplin investiția”

„Îl felicit pe Premierul Florin Citu pentru iniţiativa de a face pentru «prima dată» un Program de Internship la Guvern pentru tineri ( chiar dacă este al 7-lea an la rând în care se organizează) !!! Proiectele bune trebuie continuate .

Sigur că acest program există din 2013 şi a funcționat în fiecare an de atunci / iar Radu Puchiu şi Cristian Botan au meritul principal ca acest program a funcționat! Tinerii absolvenți au meritat pe deplin investiția !

http://oldinternship.gov.ro/…/2014/01/Raport-2013.pdf

Merita lăudat un Premier care continua ceva bun făcut de predecesorii săi! Şi merita ironizat un politician care spune că face «prima dată» ceva ce există de 7 ani!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a retrimis în Parlament legea care ar fi crescut pensiile. Lovitură pentru 5 milioane de români

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat că dorește să le dea tinerilor care vor să activeze în cadrul Guvernului o șansă reală, astfel că va demara un program de internship.

„Am intrat în politică în 2016 şi în toţi aceşti ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administraţie. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o şansă reală. De aceea, voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României. Toţi studenţii în ani terminali interesaţi de acest proiect sunt invitaţi să trimită o scrisoare de intenţie la adresa [email protected] până la data de 11 februarie 2021”, a scris Florin Cîțu joi pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîțu anunță un program de internship pentru tineri: „Vreau să le dau o șansă reală să activeze în acest domeniu”