VICTOR PONTA, în hohote de râs la o emisiune TV. „Vă daţi demisia? Premierul râde acolo?” VIDEO

Râsete în direct, marți seară, în studioul emisiunii realizate de Robert Turcescu, la B1 TV. Liviu Dragnea a fost contactat prin telefon pentru a fi întrebat dacă este adevărat că şi-a dat demisia. În acel moment, o explozie de râs s-a făcut auzită, cel care a reacţionat în acest fel, la întrebarea realizatorului, fiind chiar premierul Victor Ponta, care se afla lângă Dragnea.

23 iul. 2014, 09:31
VICTOR PONTA, în hohote de râs la o emisiune TV. „Vă daţi demisia? Premierul râde acolo?” VIDEO

Dialogul a început cu întrebarea lui Robert Turcescu pentru Liviu Dragnea referitoare la faptul că „în mediul on-line există tot soiul de zvonuri” potrivit cărora i-ar fi înaintat premierului Victor Ponta demisia.

Înainte ca Dragnea să răspundă, la telefon s-a auzit un hohot de râs, care s-a dovedit a fi chiar al primului ministru.

„Eu chiar sunt cu premierul… Suntem la o discuție și nu i-am înaintat nicio demisie, nici nu mi-a cerut-o„, a spus Dragnea, în timp ce pe fundal se auzea în continuare râsul lui Ponta.

CITEŞTE ŞI VICTOR PONTA, despre concedierea lui Cristi Citre: Nu m-a supărat nimic, nu am vorbit cu nimeni de la DIGI

„Premierul râde? Pe dl Ponta îl auzim acolo?”, a întrebat Turcescu.

„Da„, a răspuns Dragnea.

 

Jurnalistul l-a întrebat pe Dragnea dacă Ponta confirmă atunci că își va lansa candidatura la Președinție pe 1 august, la Craiova.

Noi pe 1 august nu suntem la Craiova, suntem pe 29 iulie. Este un Consiliu Național și acolo toată lumea o să aibă acces la ceea ce stabilim la Consiliul Național„, a arătat Dragnea, evitând un răspuns.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta: Am făcut o GREŞEALĂ că m-am dus la Cotroceni. Când te bagi în COCINĂ, te mănâncă porcii