Victor Ponta: În maximum două săptămâni voi veni în ţară pe picioarele mele

Victor Ponta, internat la o clinică din Turcia, a anunţat, duminică seară, la o emisiune de televiziune, că în maximum două săptămâni va reveni în România, pe picioarele sale.

28 iun. 2015, 19:28
Victor Ponta: În maximum două săptămâni voi veni în ţară pe picioarele mele

Victor Ponta se află internat la o clinică din Istanbul, unde se recuperează după operaţia pe care a suferit-o pe genunchi. Acesta a declarat, duminică seară, că în maxim două săptămâni se va întoarce în ţară.

Ieri (sâmbătă – n.r.) am fost încă o dată la doctor, am maxim două săptămâni în care nu pot să pun piciorul jos. În maxim două săptămâni voi veni acasă, cum se spune în România, pe picioarele mele, nu în scaun cu rotile, nu cu cârje, maxim două săptămâni. Și, între timp, cu Gabi Oprea la Guvern, cu Rovana Plumb la PSD, nu cred că se dărâmă nimic în perioada asta„, a spus Victor Ponta.

Cât despre dosarul de la DNA, Victor Ponta a declarat că este în faza de urmărire penală. „În prima zi când vin în ţară mă duc şi la procuror. El va decide ce va urma„, a spus Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost operat la o clinică privată din Turcia, unde s-a operat la genunchiul stâng. Acesta a fost supus unei operaţii de menisc şi de ligamente încrucişate, după ce la jumătatea lunii mai, Victor Ponta s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta: Economia merge bine. Numai ruşii, prostia, foamea de putere pot determina o mare criză