Victor Ponta: „Infrastructura de sănătate a început să funcționeze mai bine”

Victor Ponta a verificat astăzi stadiul lucrărilor de renovare și modernizare a Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon", ocazie cu care a declarat că procesul de dezvoltare al infrastructurii de sănătate din România a început să funcționeze mai bine în unele locuri din țară, atingând "standarde pe care oamenii le merită".

01 aug. 2014, 10:37
Victor Ponta: „Infrastructura de sănătate a început să funcționeze mai bine”

„Am vrut să văd la Spitalul Sfântul Pantelimon cum s-a modernizat această instituție și cum a evoluat un proiect care mă interesa foarte mult – maternitatea finanțată de Banca Mondială”, a spus prim-ministrul.

Victor Ponta a mai adăugat că Ministerul Sănătății a primit cel mai mult la recenta rectificare bugetară, suma de 500 de milioane de lei, dar consideră că totuși „nu a primit destul”.

„Vreau cu domnul ministru Bănicioiu și cu domnul Raed Arafat să folosim banii cât mai bine și să vedem că infrastructura din România începe să fie la standarde pe care oamenii le merită. (…) Vedem că infrastructura de sănătate a început să funcționeze mai bine în unele locuri”, a afirmat șeful Executivului la Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon”.