Victor Ponta ironizează vizita lui Cîţu în America: „Dacă mai rămâne câţiva ani acolo, se bucură şi banca din SUA unde încă are datorii, şi românii, şi PNL”

Fostul premier al României Victor Ponta ridiculizează vizita în SUA efectuată de Florin Cîțu, unde liderul PNL s-a întâlnit cu mai mulți oficiali cu care a discutat despre independență energetică, sancțiuni mai dure la adresa Rusiei, dar și despre ridicarea vizelor.

31 mart. 2022, 11:54
Victor Ponta ironizează vizita lui Cîţu în America: „Dacă mai rămâne câţiva ani acolo, se bucură şi banca din SUA unde încă are datorii, şi românii, şi PNL”

Victor Ponta spune că Florin Cîţu a mers în SUA, pe bani publici, pentru a se întâlni tocmai cu Ambasadorul României şi contestă faptul că oficialii cu care al doilea om în stat s-a întâlnit ar fi avut acelaşi rang înalt în statul american.

„Deci a rezolvat Florin Citu problema vizelor de America – a discutat cu Ambasadorul Romaniei la Washington despre asta ! Daca nu ar fi de plans – am putea rade! De asta a mers Presedintele Senatului si al PNL (pe bani publici ) pana in America – sa discute cu Ambasadorul Romaniei? Sigur – a mai discutat si cu alti “inalti oficiali” (nu prea stim de ce sunt “inalti”)! Are rost sa mai amintim ca Presedintele Senatului, conform Constitutiei, este al doilea om in Statul Roman? Ma gandeam ca daca Dl Florin Citu ramane in America inca cativa ani se bucura si PNL, si Romania, si banca din SUA unde are inca datorii!”, scrie Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Vasile Dîncu spune că PSD nu ar fi afectat de schimbarea lui Cîţu din fruntea PNL: „În această coaliţie sunt mai importante ţintele decât persoanele”

Florin Cîţu se întoarce joi în România, unde este aşteptat să aibă o întâlnire cu mai mulţi lideri PNL care vor să îi ceară să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului.

Peste 40 de lideri de organizații județene PNL au semnat o scrisoare prin care îi solicită lui Florin Cîțu să demisioneze de la șeia PNL și să-i lase locul premierului Nicolae Ciucă. Scrisoarea îi va fi înmânată joi lui Cîțu de către prim-vicepeședinții partidului.

Citeşte şi: SONDAJ Avangarde: PSD conduce detaşat cu 35%, PNL şi AUR despărţite de un procent. Rafila, Ciucă şi Geoană sunt primii în topul încrederii românilor