Victor Ponta: La Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic de frica DNA VIDEO

Victor Ponta a declarat, vineri, că la Guvern nu se mai semnează nimic de frica DNA. Premierul a arătat că acum, în România, există o atmosferă de suspiciune care trebuie schimbată, transmite România TV.

24 oct. 2014, 08:18
Victor Ponta: La Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic de frica DNA VIDEO

Premierul Victor Ponta a vorbit de frica de DNA sau de ANI în faţa membrilor Conferinţei Naţionale a Rectorilor, la Târgovişte.

„Vreau să schimbăm o anumită atmosferă de suspiciune, de reclamaţii, de plângeri, de dosare. Toată lumea în această ţară nu mai semnează. Nu ştiu cum se întâmplă la dvs la universităţi, dar la Guvern nu mai semnează mnimeni absolut nimic că dacă nu te-a luat Curtea de Conturi te-a luat ANI, daca nu te-a luat ANI te-a luat DNA, dacă nu te-a luat DNA, cineva tot vine şi atunci cel mai simplu, cine nu munceşte nu greşeşte. Acesta e un lucru pe care sper sa-l indreptam in viitor”, a spus Victor Ponta.

Invitat apoi să-şi clarifice declaraţiile, Ponta a spus: „Eu am mai făcut de vreo 10 ori această afirmaţie şi m-am referit la faptul că există o lentoare în procesul birocratic în structurile guvernamentale şi cele administraţiei publice locale, iar procedurile nu mai merg atât de rapid, pe cât mi-aş dori. Nu vorbim doar de DNA, vorbim că există uneori teama de Curtea de Conturi”, a declarat primul-ministru.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta: După 21 decembrie, Traian Băsescu va deveni subordonatul doamnei Udrea