Victor Ponta: La noi, toate CULISELE PUTERII sunt în fiecare zi la televizor, nu trebuie să scriem cărţi

Premierul Victor Ponta i-a spus, vineri, omologului său albanez, Edi Rama, care își lansează la București cartea 'În culisele puterii', că în România "toate culisele puterii" sunt zilnic prezentate la televizor și că nu mai e nevoie să fie scrise cărți pe această temă.

27 feb. 2015, 11:26
Victor Ponta: La noi, toate CULISELE PUTERII sunt în fiecare zi la televizor, nu trebuie să scriem cărţi

Premierul Victor Ponta l-a primit vineri dimineață cu onoruri militare, la Palatul Victoria, pe omologul său albanez Edi Rama, aflat în vizită oficială în România.

Sunt bucuros că, dincolo de discuțiile politice, dl Rama are și un eveniment cultural azi la București. Și cartea pe care o lansează despre culisele puterii cred că e foarte interesantă. La noi, toate culisele puterii sunt în fiecare zi la televizor, nu trebuie să scriem cărți. Dar ăsta este un semn de democrație și ne dorim ca România să rămână tot timpul un sprijinitor al parcursului de integrare europeană al Albaniei„, a afirmat Ponta, în cadrul unei declarații de presă comune cu Edi Rama, scrie Agerpres.

Universitatea Națională de Arte din București îi va decerna, vineri, premierului Edi Rama titlul de Doctor Honoris Causa, ceremonia fiind urmată de lansarea volumului ‘În culisele puterii’, carte scrisă de prim-ministrul albanez.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta l-a primit pe premierul albanez, Edi Rama, la Palatul Victoria