Victor Ponta le cere miniştrilor să permită accesul tinerilor la ministere în cadrul Internship 2015

Premierul Victor Ponta i-a îndemnat, joi, pe miniștrii din Guvern să permită prezența la nivelul ministerelor pe care le conduc a celor 300 de tineri care urmează să participe în perioada următoare la programul de Internship guvernamental.

02 apr. 2015, 10:46
Victor Ponta le cere miniştrilor să permită accesul tinerilor la ministere în cadrul Internship 2015

Vreau să salut programul de Internship de la Guvern. Am pornit de la 25 de tineri și am ajuns la 300, și să vă încurajez pe toți miniștrii să dezvoltați acest program.

Acum sunt 300 de locuri care vor fi scoase pentru a fi accesate în perioada imediat următoare. Câți mai mulți tineri care vin și văd și ce merge bine la Guvern și ce merge prost și trebuie îmbunătățit. Este un lucru foarte bun”, a declarat premierul în ședința de Guvern, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Victor Ponta propune o nouă măsură ANAF împotriva evazioniştilor: A început prigoana generală

Premierul Victor Ponta a făcut aceste declaraţii în şedinţa de Guvern de joi, ocazie cu care a remarcat prigoana generală pe care a demarat-o ANAF-ul împotriva evazioniştilor. Astfel, şeful Guvernului a cerut să se evite abuzurile şi a îndemnat ANAF să nu adopte măsura cea mai dură din prima care a dus la închiderea mai multor afaceri. Premierul a cerut ca evazioniştii care nu pot justifica sume de până în 300 de lei să fie amendaţi, în primă fază.