Victor Ponta, luat la întrebări de fiul său: „Tati, ai fost spion? Ce păcat, ce tare ar fi fost!”

Premierul Victor Ponta a relatat, la începutul ședinței de Guvern, că a fost luat la întrebări de fiul său, Andrei, care l-a chestionat dacă a fost spion.

15 oct. 2014, 10:49
Victor Ponta, luat la întrebări de fiul său: „Tati, ai fost spion? Ce păcat, ce tare ar fi fost!”

Victor Ponta le-a spus miniştrilor reuniţi în şedinţa săptămânală a Executivului că singura persoană pe care a dezamăgit-o în aceste zile este fiul său, Andrei, căruia i-a spus că nu a fost spion.

‘Am o singură persoană pe care am dezamăgit-o. Băiatul meu aseară m-a întrebat: ‘Tati, e adevărat? Eşti spion? Că aşa a zis Băsescu’. Şi am zis ‘nu’. Şi mi-a zis: ‘Ce păcat, ce tare ar fi fost!’. Acum, nici nu ştiam ce să-i spun. Să-l trimit pe domnul Băsescu să vorbească cu băiatul meu, dar băiatul meu este mult mai serios şi mai responsabil şi m-am gândit să-i spun adevărul, că asta e situaţia’, a spus Ponta.

În prezenţa primarului general al Capitalei, Ponta a spus că l-a întrebat pe acesta cum a fost în campania electorală în 2008, când şeful statului l-a atacat continuu pentru a-l favoriza pe contracandidatul său.

‘Mesajul pe care am vrut să-l dau cu primarul Oprescu lângă mine este că, în timp ce unii toată ziua sau în fiecare seară pe la televizor dau foc la ţară, noi reuşim să o ţinem în direcţia bună şi sunt convins că asta vom face în continuare. Şi vreau să vă mărturisesc un lucru: l-am întrebat pe domnul primar general cum a fost în 2008, când, tot aşa, îl ataca preşedintele ţării, ca să favorizeze pe contracandidat şi mi-a zis că i-a fost bine, că a câştigat. Cred că la fel îmi prinde şi mie bine’, a mai afirmat prim-ministrul.

CITEŞTE ŞI Ponta, despre acuzaţia că ar fi fost ofiţer SIE: Sunt numai minciuni! Băsescu e în campanie