Victor Ponta: Luni vreau să discut şi cu cei care protestează împotriva proiectului de la Roşia Montană

Premierul Victor Ponta a declarat la România TV că minerii de la Roşia Montană, care protestează în favoarea proiectului de exploatare, şi oamenii din Piaţa Universităţii, care sunt împotrivă, sunt la fel de importanţi. În consecinţă, după ce duminică a fost în mină, primul ministru a declarat că va merge luni să discute cu manifestanţii din centrul Capitalei.

15 sept. 2013, 18:13
Victor Ponta: Luni vreau să discut şi cu cei care protestează împotriva proiectului de la Roşia Montană

La scurt timp după ce a ieşit din subteran, împreună cu minerii care se blocaseră de mai bine de cinci zile, premierul Victor Ponta a vorbit la România TV atât despre protestele de la Roşia Montană, cât şi despre cele din Piaţa Universităţii.

Au fost multe lucruri pe care le-am discutat acolo, în mină. Le-am promis însă minerilor un singur lucru, că şi vocea lor va fi ascultată. Că acea comisie parlamentară va merge în mină, va discuta cu ei şi îi va asculta.

Aceşti oameni contează pentru noi, la fel cum contează şi cei din Piaţa Universităţii. România are nevoie şi de unii şi de ceilalţi. Mâine vreau să mă văd şi cu cei de la Universitate, sunt la fel de importanţi„, a declarat premierul Victor Ponta, la România TV.

Citeşte şi Victor Ponta a ajuns la Roşia Montană. Premierul a scos minerii protestatari din subteran