Victor Ponta merge în SUA pentru a participa la Adunarea Generală a ONU

Publicat: Luni, 22 Septembrie 2014 13:03 // Actualizat: Luni, 22 Septembrie 2014 13:03 // Sursa: romaniatv.net

Victor Ponta a anunţat că va începe marţi o vizită în Statele Unite, cu două puncte importante pe agendă. Primul este participarea la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite de la New York, iar al doilea o întâlnire cu lideri ai principalelor companii energetice din Statele Unite.

Foto: gov.ro

"Împreună cu ministrul de Externe, domnul Corlăţean, voi merge în Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generală a ONU, voi prezenta în plen intervenţia naţională", a spus Victor Ponta pentru a explica de ce şedinţa săptămânală a Guvernului a fost devansată cu două zile.

Ponta a calificat vizita drept foarte importantă şi datorită compenentei sale economice. "Împreună cu domnul ministru Răzvan Nicolescu avem o întâlnire programată cu principalele companii din energie din Statele Unite, cu speranţa să convingem şi alţi investitori în acest domeniu cheie, în afară de cei care au investit deja", a spus premierul.

Citeşte şi Ponta: Americanii vor stabilitate şi protecţie. Companiile-gigant au promis că-şi vor mări investiţiile la noi

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 sep 13:32
... Victor Ponta a anunţat că va începe marţi o vizită în Statele Unite, cu două puncte importante pe...
22 sep 13:27
...marţi o vizită în Statele Unite, cu două puncte importante pe agendă. Citește mai departe… …read more ...
22 sep 13:22
... Victor Ponta a anunţat că va începe marţi o vizită în Statele Unite, cu două puncte importante pe agendă. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H