Victor Ponta merge în SUA pentru a participa la Adunarea Generală a ONU

Victor Ponta a anunţat că va începe marţi o vizită în Statele Unite, cu două puncte importante pe agendă. Primul este participarea la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite de la New York, iar al doilea o întâlnire cu lideri ai principalelor companii energetice din Statele Unite.

22 sept. 2014, 10:03
Victor Ponta merge în SUA pentru a participa la Adunarea Generală a ONU

„Împreună cu ministrul de Externe, domnul Corlăţean, voi merge în Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generală a ONU, voi prezenta în plen intervenţia naţională”, a spus Victor Ponta pentru a explica de ce şedinţa săptămânală a Guvernului a fost devansată cu două zile.

Ponta a calificat vizita drept foarte importantă şi datorită compenentei sale economice. „Împreună cu domnul ministru Răzvan Nicolescu avem o întâlnire programată cu principalele companii din energie din Statele Unite, cu speranţa să convingem şi alţi investitori în acest domeniu cheie, în afară de cei care au investit deja”, a spus premierul.

Citeşte şi Ponta: Americanii vor stabilitate şi protecţie. Companiile-gigant au promis că-şi vor mări investiţiile la noi