Victor Ponta, mesaj pe facebook după atacul de la Strasbourg. Soţia şi fiica fostului premier au fost blocate în Parlamentul european

Fostul premier al României, Victor Ponta, mesaj de ultimă oră pe Facebook după atacul de ieri seară, de la Strasbourg.

12 dec. 2018, 07:29
Victor Ponta, mesaj pe facebook după atacul de la Strasbourg. Soţia şi fiica fostului premier au fost blocate în Parlamentul european

„Vreau sa imi exprim solidaritatea cu victimele si familiile acestora, cu poporul francez afectat inca o data de cosmarul violentei.

Ma bucur foarte mult ca niciunul dintre romanii aflati la Strasbourg nu a avut de suferit. Am sustinut si voi sustine intotdeauna o legislatie cat mai restrictiva privind regimul armelor si munitiilor / in egala masura sustin institutiile statului care au ca atributii prevenirea si contracararea unor acte de terorism si violenta extrema ( politicienii care sustin campanii publice si de presa contra serviciilor de informatii si de protectie sunt doar niste egoisti iresponsabili ) / Romania este si trebuie sa ramana o tara sigura!

Ps – Multumesc tuturor celor care au fost ingrijorati pentru Daciana si Irina ( care sunt la Strasbourg si care vizitau Targul de Craciun ca multi alti romani) – din fericire, dincolo de sperietura si probleme inerente masurilor de securitate, si ele si toti prietenii lor sunt in siguranta/ le astept acasa dupa aceasta experienta atat de negativa!”