Victor Ponta, mesaj puternic la Consiliul Naţional al PSD: Suntem la guvernare, într-o alianţă foarte solidă

Victor Ponta a transmis social-democraților un mesaj ferm, în a doua zi a Consiliului Național al PSD. Liderul Partidului Social Democrat le-a spus colegilor săi că va continua guvernarea împreună cu toți partenerii din PSD, PC, UNPR și PLR.

21 mart. 2015, 11:01
Victor Ponta, mesaj puternic la Consiliul Naţional al PSD: Suntem la guvernare, într-o alianţă foarte solidă

„Nu trebuie să fiți dezamăgiți sau temători. Suntem la guvernare, într-o alianță foarte solidă, suntem partidul cu cei mai mulți parlamentari, miniștri, membri de partid! PSD e ca pasărea Phoenix care renaște din propria cenușă!”, le-a transmis Victor Ponta susținătorilor din sală.

„Am luptat cu cel mai groaznic regim (Băsescu, n.r.) iar el e distrus, iar noi suntem în picioare. În această bătălie noi am câștigat”, a spus Victor Ponta la Consiliul Național.

Citeşte şi Daniel Constantin, către social-democraţi: PC este un partid serios şi loial în alianţa de guvernare

Președintele Victor Ponta s-a angajat în fața membrilor PSD că împreună vor învăța din greșelile trecutului.

„Putem să aducem cea mai bună guvernare cu aliații noștri. Să ne ducem mai departe sarcina și funcția, să nu ne lamentăm și să mergem mai departe. Sunt convins că se va face dreptate și sunt convins că vom câștiga!”, a mai spus Victor Ponta.

Citeşte şi Tăriceanu: Viitorul României trebuie să însemne o agendă economică în care prioritatea să fie noul Cod fiscal