EXCLUSIV / Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării: „Dacă iese el și George Simion, eu sunt liniștit. Ciucă nu e om rău, dar nu are ce îi trebuie”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat în urma sondajului Sociopol comandat de România Tv care îl desemnează câștigător al primului tur la alegerile prezidențiale pe Marcel Ciolacu, urmat de George Simion.
Alina Costache
16 iun. 2024, 22:59
EXCLUSIV / Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării: „Dacă iese el și George Simion, eu sunt liniștit. Ciucă nu e om rău, dar nu are ce îi trebuie”
Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării: „Dacă iese el și George Simion, eu sunt liniștit. Ciucă nu e om rău, dar nu are ce îi trebuie”

Victor Ponta, cunoscut pentru istoria sa politică, dar și pentru amiciția cu Marcel Ciolacu, s-a arătat încântat de sondajul Sociopol ce îl arată pe primul-ministru al României ca posesor al celui mai mare procent în cazul alegerilor prezidențiale.

Citește și: EXCLUSIV Traian Băsescu dă de pământ cu Victor Ponta: „Când va câștiga o primărie, măcar și la Cocârlați, o să-l respect mai mult. E prea mic ca să pierdem vremea cu el”

Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării

Fost președinte al PSD și fost prim ministru, dar și candidat la președinția țării, Victor Ponta consideră că sondajul prezentat de Sociopol, comandat de România Tv, este unul care reflectă cel mai bine realitatea actuală.

„Eu am mare incredre in sociopol, a dovedit asta de foarte multi ani, cred si sunt convins ca Ciolacu intra in turul 2 de pe primul loc, este premier bun, asa am intrat si eu si Geoana si Nastase… Deci faptul ca intra in turul 1 e normal si este de bun simt, sa vedem cine intra cu Marcel Ciolacu, Simion este singurul care si-a anuntat candidatura. Ciolacu, Geoană, Ciucă nu si-au anuntat-o, mai trebuie adaugat acolo cineva, Lasconi daca va fi președintele USR, va candida la prezidentiale are un discurs apropiat de Simion, cu religie, va conta, singurul lucru care ma intereseaza dincolo de cei pe care mi i-ati prezentat m-ar interesa sa fie guvernata Romania pana la sfârșitul anului si sa nu mai patim ce am patit in ultimii 20 de ani, Basescu sau Iohannis, si apoi cine i-a ales pe astia 2. Poate dupa 20 de ani nu mai patim la fel. Daca intra Simion sunt linistit, Ciolacu castigă. Daca dupa primul tur e asa cum arată sondajul eu sunt linistit, castiga Ciolacu, tara merge bine, daca nu intra Simion o sa asistam la „veniti sa salvati tara de psd, sariti”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate la România Tv.

Într-o legăturpă directă a intrat și directorul Sociopol, Mirel Palada, care a făcut o analiză scurtă a sondajului realizat recent pe un elantion de 1.002 persoane.

„Se poate intampla orice in lunile care au mai ramas, in momentul de fata avem o ceritudine, stim clar ca primul care intra in turul 2 este candidatul PSD.. acesta este Ciolacu pentru ca Geoana nu va fi acceptat de partid, deci din cei doi care intra unul este Ciolacu, cine este cel de al doilea, pe locul 2 in apropiere se afla Simion, este o competitie, Simion, Geoana si Ciolacu, dintre cei 3 care va fi giugulit mai mult? Simion va fi de sosoacă. Geoana este giugulit de catre Cristian diaconescu. Parerea mea este ca evoluția lui Geoana va semana cu evoluția lui Piedone in cazul Bucurestiului”, a fost opinia lui Mirel Palada.

Citește și: Victor Ponta, șocat și dezamăgit de rezultatele alegerilor: „Niște hoți, au mințit poporul”

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa