Victor Ponta mulţumeşte Opoziţiei că a LĂSAT-O MAI MOALE cu povestea fraudării alegerilor VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta le-a mulţumit, joi, membrilor opoziţiei că "au lăsat-o mai moale" cu "povestea fraudării alegerilor", apreciind că acesta era un mod "rudimentar" de a face campanie electorală.

02 oct. 2014, 09:02
Victor Ponta mulţumeşte Opoziţiei că a LĂSAT-O MAI MOALE cu povestea fraudării alegerilor VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Vreau să mulţumesc tuturor celor din opoziţie, care văd că au lăsat-o mai moale cu povestea cu fraudarea alegerilor. Era o jignire la adresa dezvoltării democratice a României. Să o ţii ca în 2004 cu ‘se fraudează alegerile’ mi se părea un semn de incapacitate de a înţelege dezvoltarea şi situaţia actuală a României. Era un mod rudimentar de a face campanie şi le mulţumesc că au renunţat la acest mod ridicol’, a declarat premierul la Palatul Parlamentului.

Ponta a spus că se bucură că începe campania electorală pentru prezidenţiale ca să se poată discuta despre ceea ce face un preşedinte – să răspundă de securitatea naţională, de politica regională şi externă a României, de strategia pentru următorii cinci ani.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. GHID PRACTIC pentru ziua votului

‘Dacă reuşesc din când în când să vorbesc despre ce face un preşedinte, bănuiesc că în restul timpului se discută despre anchetele DNA’, a adăugat Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat dacă va fi afectat procesul de guvernare de faptul că este candidat la prezidenţiale, premierul a răspuns că şedinţele de guvern se desfăşoară normal.

‘Când sunt în teritoriu, guvernarea este asigurată de vicepremierul Gabriel Oprea, care organizează şi alegerile şi nu se va implica în niciun fel în campania electorală’, a afirmat premierul.