Victor Ponta: Nici eu, nici SERVICIILE SECRETE nu mai aveam încredere anul trecut să colaborăm cu BĂSESCU

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV că serviciile secrete nu au mai putut colabora cu preşedintele Traian Băsescu în ultimele luni de mandat, deoarece s-a creat o atmosfera în interiorul CSAT care a dus la o lipsa de eficientă în relaţia instituţională.

08 feb. 2015, 18:38
Victor Ponta: Nici eu, nici SERVICIILE SECRETE nu mai aveam încredere anul trecut să colaborăm cu BĂSESCU

Premierul Victor Ponta a precizat că atât el, cât şi serviciile secrete, nu mai aveau încredere în colaborarea cu şeful statului.

Lucrurile mergeau rău anul trecut atunci când realmente nici eu, nici serviciile secrete, nu mai aveam încredere să colaborăm cu preşedintele Traian Băsescu care era într-o campanie electorală pentru Elena Udrea. Din punctul meu de vedere, ultimele două-trei luni de zile din 2014 a existat această neîncredere şi această lipsa de eficientă în ceea ce priveşte discuţiile noastre strategice„, a spus Victor Ponta.

Citeşte şi VICTOR PONTA, reacţie după avizarea ARESTĂRII Elenei Udrea. Ce spune de prezenţa lui Băsescu la PMP

Mai mult, primul ministru a explicat că această neîncredere a serviciilor în Traian Băsescu a venit un urmă atacurilor sale la adresa serviciilor din dorinţa de a o apăr şi a o promova pe Elena Udrea în campania prezidenţială, mai ales după momentul filajului de la Paris.