Victor Ponta nu a avut curaj să se uite la mama sa la TV

Premierul Victor Ponta susţine că nu a avut curajul să se uite la emisiunea televizată în care a fost prezentă mama sa şi că primea mesaje de la soţia sa, Daciana, şi de la alte persoane cu ce anume se mai întâmplă în emisiunea respectivă.

02 mart. 2013, 09:21
Victor Ponta nu a avut curaj să se uite la mama sa la TV

„Mama m-a informat că va merge (la TV-n.r.), nu mi-a cerut acceptul. Aseară nu am avut curaj să mă uit la televizor, primeam mesaje de la Daciana, de la ceilalţi cu ce se întâmplă”, a spus premierul. 

Invitată la o emisiune TV, mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a relatat, joi seară, că fiul ei a dormit „vreo două săptămâni în gara din Paris”, în timpul unei „aventuri de adolescent”, pe la 17-18 ani, când, fiind plecat în Franţa într-o tabără, acesta a decis să rămână acolo, dar a revenit în ţară după opt luni.

Aceasta a mai afirmat că fiul său s-a înscris în 1990 „la liberali, la tineret” şi ulterior a optat să treacă la PSD, el spunându-i atunci, despre social-democraţi: „sunt singurii care mi-au oferit o şansă”.

De asemenea, mama premierului a mai declarat că fiul său se află la cură de slăbire, ea arătând că aceasta i-a fost impusă de soţia Daciana.

Victor Ponta, în fotografii inedite din tinereţe GALERIE