Victor Ponta: Nu candidez la prezidenţiale fără sprijinul PC. Vezi ce GAFĂ a făcut Daniel Constantin VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat, în deschiderea lucrărilor Congresului extraordinar în care conservatorii îşi aleg structura noii conduceri, că nu va candida la alegerile prezidenţiale fără să beneficieze şi de sprijinul Partidului Conservator.
Filip Stan
26 apr. 2014, 09:59
Victor Ponta: Nu candidez la prezidenţiale fără sprijinul PC. Vezi ce GAFĂ a făcut Daniel Constantin VIDEO

„Nu candidez la Preşedinţie decât dacă am sprijinul PC. După cum vedeţi, m-am pregătit deja pentru câştigarea bunăvoinţei dvs. Am deja o cravată în culorile dvs., dar i-am notat pe cei care au cravată roşie şi vreau să le mulţumesc”, a spus Victor Ponta.

El l-a asigurat pe preşedintele în funcţie al PC, Daniel Constantin, că împreună vor câştiga alegerile prezidenţiale din toamnă.

„În ultimii ani, am fost umăr la umăr în cea mai mare bătălie pe care am dat-o pentru România, schimbarea regimului Băsescu. Ştiu că mă pot baza pe dvs. până la capăt pentru această bătălie. Mă gândeam ieri (n.r. vineri) că dacă aşa de greu şi cu atâtea suferinţe pentru toată ţara am rezistat 3.400 de zile în acest regim antiromânesc, ultimele 200 de zile ni se vor părea uşoare, mai ales că sunt convins că vom câştiga alegerile din noiembrie şi o să facem dreptate. (…) Ca să îl liniştesc pe Daniel Constantin, bineînţeles că o să câştigăm împreună şi alegerile prezindenţiale”, a arătat Ponta.

Potrivit acestuia, duminică s-ar fi împlinit doi ani de USL.

„Eu cred în continuare în proiectul politic al USL, cel care a dat cele mai dure lovituri regimului Băsescu. Mâine (n.r. duminică) aniversăm exact doi ani de USL. (…) Eu cred că USL există în continuare, noi suntem USL”, a mai spus premierul.

 

GAFA lui Daniel Constantin

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat că Victor Ponta are tot sprijinul conservatorilor în cursa pentru alegerile prezidenţiale, însă la plecarea premierului de la congres a făcut o gafă care a stârnit zâmbete.

„În speranţa că voi avea şi eu aceeaşi susţinere pentru funcţia de preşedinte al României, mergem mai departe cu lucrările congresului… Nu al României, îmi cer scuze, al Partidului Conservator”, a spus Constantin.

Ponta: PC merită respect şi consideraţie din partea celorlalte partide

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că Partidul Conservator şi-a dovedit de-a lungul timpului importanţa pe scena politică românească, astfel că merită „respect şi consideraţie” din partea celorlalte partide politice.

„Îmi doresc ca PSD să fie un aliat pentru dvs., care să vă arate respect şi consideraţie. Dincolo de orice alte funcţii, dincolo de orice alte interese politice, cred că PC merită respect, consideraţie şi din partea unui partid mai mare, cum este PSD, dar şi partea celor care niciodată nu ar fi obţinut paritatea cu noi decât dacă erau cu dvs., şi din partea celor care consideră că PC este aşa, ceva care nu contează. Eu cred că aţi dovedit şi în urmă cu doi ani, şi apoi la locale, la parlamentare că sunteţi un partid care contează. Din acest punct de vedere, mă angajez în numele PSD că veţi avea întotdeauna respectul pe care îl meritaţi”, a spus Ponta.

De asemenea, acesta s-a referit la perioada următoare afirmând că alianţa electorală PSD-UNPR-PC va reuşi să câştige atât alegerile europarlamentare, cât şi pe cele prezidenţiale din noiembrie.

„Pot să vă spun că ne aşteaptă bătălii grele, dar pe care le vom câştiga. Pe 25 mai, pe lista noastră comună aveţi şi două candidaturi absolut eligibile. Sunt convins că vom câştiga alegerile pentru PE şi pe cele prezidenţiale. PSD are foarte mare nevoie de un partid ca al dvs., un partid de centru, centru-dreapta, care să promoveze, în cadrul guvernării, valorile economiei de piaţă, ale micilor întreprinzători şi mediului de afaceri. Nu cred că în secolul XXI o guvernare este doar de stânga sau doar de dreapta. Cred că o ţară este condusă bine dacă ţine cont de nevoile cât mai multor din locuitorii săi”, a mai precizat premierul.

Victor Ponta a ţinut să precizeze că Guvernul pe care îl conduce nu şi-a dezamăgit până în prezent electoratul, făcând apel către conservatori să rămână alături de PSD în tabără ‘celor care muncesc’.

„Despre guvernare, putem spune că lumea se împarte în două: cei care fac şi cei care îi înjură pe cei care fac. Eu vă rog să rămâneţi alături de mine în partea celor care fac, a celor care muncesc. Eu cred că acest Guvern pe care l-am construit împreună, majoritatea parlamentară îşi fac datoria. Până astăzi şi de acum încolo nu cred că i-am dezamăgit pe cei care ne-au votat, nu am dat niciun pas înapoi, nu ne-am răzgândit”, a adăugat Ponta.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'