Victor Ponta: Nu m-am adresat injurios doamnei ministru Pană

Premierul Victor Ponta a dezminţit, miercuri, că s-ar fi adresat injurios ministrului delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, în timpul vizitei într-un sat afectat de inundaţii din judeţul Teleorman.

23 apr. 2014, 11:39
Victor Ponta: Nu m-am adresat injurios doamnei ministru Pană

„Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whisky, nici veneam de pe vapor, nu folosesc termenul de ‘fă’. M-am uitat pe înregistrare, e clar că nu am zis aşa, dar nu contează. Contează că orice vom face, v-am zis, unii o să ne înjure. Important e să faceţi lucruri şi să le faceţi în continuare. Sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem. Eu voi fi supărat pe dumneavoastră când nu faceţi ceva. Faptul că faceţi, că vă duceţi, că rezolvaţi probleme, că sunteţi alături de oameni când au nevoie şi că luaţi măsuri – asta aştept de la dumneavoastră şi cred că aşteaptă cei mai mulţi dintre oameni”, li s-a adresat premierul miniştrilor la începutul şedinţei săptămânale de Guvern.

Potrivit unei înregistrări difuzate de un post de televiziune, premierul ar fi folosit apelativul „fă” la adresa ministrului Doina Pană, marţi, când a vizitat un sat inundat din Teleorman.