Victor Ponta NU va fi EXTERNAT vineri. Premierul rămâne internat până duminică

Premierul Victor Ponta nu va fi externat vineri din clinica din Turcia, cum a fost iniţial preconizat. Asta au decis medicii vineri dimineaţă după un control. Liderul PSD va rămâne internat în clinica din Istanbul până duminică.

19 iun. 2015, 08:41
Victor Ponta NU va fi EXTERNAT vineri. Premierul rămâne internat până duminică

Premierul Victor Ponta ar fi trebuit să fie externat vineri. Liderul PSD a fost consultat de o echipă medicală care a hotărât că trebuie să mai rămână sub observaţie, potrivit România TV.

Citeşte şi: Dragnea: Nu am fost chemat de urgenţă la Istanbul. M-am dus în primul rând să-l văd pe Ponta

Medicii au făcut vineri dimineaţa o primă evaluare a stării de sănătate a premierului, care se îmbunătăţeşte, dar au hotărât, că din cauza gravităţii operaţiei, el trebuie să stea sub supraveghere până duminică.

Prim-minstrul ar putea fi externat duminică sau luni.

Premierul a fost operat la genunchi, luni, într-o clinică din Turcia, în urma unei accidentări suferite la baschet. Victor Ponta a calificat marți intervenția chirurgicală la genunchi la care a fost supus într-o clinică din Turcia ca fiind „mult mai complicată decât se anticipa” și și-a exprimat încrederea că „până în decembrie” va putea din nou să facă sport. Ponta a dat asigurări că se va întoarce „mai sănătos și mai puternic”.

Atribuţiunile de premier sunt exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea pe perioada în care Victor Ponta se află în concediu.