VICTOR PONTA, mesaj pe Facebook din Turcia. Ce le transmite celor care „se bucură” de necazul său

Victor Ponta a transmis, marţi, primul mesaj după operaţia la care a fost supus în Turcia. Premierul scrie pe Facebook că "operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa", dar s-a declarat convins că, până în decembrie, va putea face sport din nou.

16 iun. 2015, 07:31
VICTOR PONTA, mesaj pe Facebook din Turcia. Ce le transmite celor care „se bucură” de necazul său

Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchi în Turcia, la o clinică privată din Istanbul, după ce se accidentase la genunchi în urmă cu câteva săptămâni la o meci de baschet.

Marţi, premierul a scris pe Facebook despre operaţia la care a fost supus şi a avut un mesaj atât pentru cei care i-au fost alături, cât şi pentru cei „care se bucură de necazul” său.

„Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine – operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou.

Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau ( evident ca am totala incredere in medicii romani – aici insa am ceva ce era imposibil acasa – LINISTE si ODIHNA)!

Vreau sa-i asigur si pe cei care „se bucura” de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!”, scrie Victor Ponta pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchi în Turcia

Victor Ponta este în concediu până vineri, iar în perioada în care lipseşte, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului

 La jumătatea lunii trecute, Victor Ponta s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.