Ponta: Pentru operaţia soţiei ambasadorului Olandei s-a blocat un etaj de spital, pentru mine ar fi fost două

Premierul Ponta spune că a mers în Turcia să se opereze pentru că avea nevoie de linişte şi că dacă s-ar fi operat în România ar fi avut un tratament preferenţial.

21 iun. 2015, 21:03
Ponta: Pentru operaţia soţiei ambasadorului Olandei s-a blocat un etaj de spital, pentru mine ar fi fost două

Victor Ponta a declarat la un post tv că dacă s-ar fi operat în România ar fi beneficiat de un tratament preferenţial.

„Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru”, a afirmat Ponta.

Premierul a precizat că de peste trei ani, de când este premier, nu a lipsit nicio zi de la serviciu şi nu a avut „nici măcar o răceală”, el spunând că a fost tot timpul în activitate şi „s-au strâns toate lucrurile acestea – oboseala şi stresul”.

„Am trei ani şi mai bine de când sunt premier şi nu am petrecut nici măcar o singură zi în care să lipsesc de la serviciu sau să stau în pat, nu am avut o răceală. Tot timpul am fost în activitate, cred că s-au strâns lucrurile astea, şi oboseală şi stres”, a mai spus primul-ministru.