Ponta: Pentru operaţia soţiei ambasadorului Olandei s-a blocat un etaj de spital, pentru mine ar fi fost două

Publicat: Luni, 22 Iunie 2015 00:03 // Actualizat: Luni, 22 Iunie 2015 10:29 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Ponta spune că a mers în Turcia să se opereze pentru că avea nevoie de linişte şi că dacă s-ar fi operat în România ar fi avut un tratament preferenţial.

Victor Ponta a declarat la un post tv că dacă s-ar fi operat în România ar fi beneficiat de un tratament preferenţial.

"Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru", a afirmat Ponta.

Premierul a precizat că de peste trei ani, de când este premier, nu a lipsit nicio zi de la serviciu şi nu a avut "nici măcar o răceală", el spunând că a fost tot timpul în activitate şi "s-au strâns toate lucrurile acestea - oboseala şi stresul".

"Am trei ani şi mai bine de când sunt premier şi nu am petrecut nici măcar o singură zi în care să lipsesc de la serviciu sau să stau în pat, nu am avut o răceală. Tot timpul am fost în activitate, cred că s-au strâns lucrurile astea, şi oboseală şi stres", a mai spus primul-ministru.

 

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
victor ponta Victor Ponta operat Victor Ponta Turcia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iun 12:57
Răspunde | Votează email 0 email
dan
M?I?N?T?I>Intaleg de ce spui ca a fost blocat un etaj ,habar nu ai cum este interiorul acestui spital ,du-te pe acolo ,asa de curiozitate ,inainte de a mai minti ,de a spune aberatii .
22 iun 12:20
Răspunde | Votează email 0 email
dan
M?I?N?T?I>Intaleg de ce spui ca a fost blocat un etaj ,habar nu ai cum este interiorul acestui spital ,du-te pe acolo ,asa de curiozitate ,inainte de a mai minti ,de a spune aberatii .
22 iun 03:06
...de linişte şi că dacă s-ar fi operat în România ar fi avut un tratament preferenţial. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
22 iun 01:18
...Tot timpul am fost în activitate, cred că s-au strâns lucrurile astea, şi oboseală şi stres”, a mai spus primul-ministru.sursaShare this:...
22 iun 00:17
Votează email 0 email
...şi că dacă s-ar fi operat în România ar fi avut un tratament preferenţial. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
22 iun 00:10
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H