Victor Ponta pleacă în vacanţă: Nu plec în Turcia, ci în concediu de odihnă, cu familia VIDEO

Premierul Victor Ponta pleacă, de miercuri, în concediu, iar prerogativele sale vor rămâne din nou în sarcina vicepremierului Gabriel Oprea. Deşi s-a spus că ar urma să plece la un nou control la genunchi, în Turcia, şeful Executivului a subliniat că de această dată este vorba despre o vacanţă alături de familie, fără a dezvălui, însă, destinaţia. Surse citate de România TV susţin că primul-ministru ar urma să îşi petreacă vacanţa în Statele Unite.

28 iul. 2015, 19:21
Victor Ponta pleacă în vacanţă: Nu plec în Turcia, ci în concediu de odihnă, cu familia VIDEO

Victor Ponta va rămâne în concediu până pe 9 august şi spune că nu vrea să vadă niciun medic în această perioadă.

„Nu mă duc la control în Turcia. Plec în concediu cu soţia şi cu copiii, în afara ţării, şi sper să nu văd niciun medic timp de 10 zile, că am văzut destui în ultima perioadă”, a declarat Victor Ponta, la B1 TV.

Premierul a precizat că abia la finalul lunii august, când va fi evaluat felul în care s-a recuperat după operaţia de la genunchiul stâng, medicul Ionuţ Codorean şi cel din Turcia, care a efectuat intervenţia, vor decide dacă se impune o nouă operaţie.

Victor Ponta a precizat şi că e pregătit să fie criticat pentru faptul că îşi face vacanţa în străinătate, aşa cum s-a întâmplat şi cu Klaus Iohannis când a plecat în Portugalia. „Îmi asum şi criticile, având în vedere că Irina şi Adrei vor fi fericiţi. Nu plăteşte guvernul sau statul român niciun leu pentru vacanţa mea”, a ţinut să precizeze Victor Ponta, care a refuzat, însă, să dezvăluie care este destinaţia sa.