VICTOR PONTA pleacă în SUA. Ce întâlniri va avea premierul

Publicat: Marţi, 10 Februarie 2015 12:45 // Actualizat: Marţi, 10 Februarie 2015 12:47 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că va pleca în Statele Unite ale Americii, unde se va întâlni cu secretarul de stat al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri american.

Victor Ponta va pleca în Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o săptămână.

"O să merg la Washington pentru a avea întâlniri cu secretarul de stat al Comerțului și cu alți reprezentanți ai mediului de afaceri pe dimensiunea economică a Parteneriatului Strategic România — SUA. O spun de fiecare dată: la relații excelente economice și politice și militare trebuie să avem relații și mai bune economice", a spus prim-ministrul, la debutul şedinţei de Guvern.

Acesta le-a cerut miniştrilor care au atribuții în domeniile economice să înlăture "bariere administrative și birocratice", astfel încât țara noastră să fie atractivă din punct de vedere al investițiilor pentru oamenii de afaceri americani.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, pe Facebook: Azi toţi au ştiri doar cu Udrea, eu tot despre economie

"Vreau să arătăm că suntem o țară în care merită să investești nu doar pentru că suntem parteneri strategici ai SUA, ci și pentru că avem o legislație și un sistem care sprijină investițiile americane", a susținut Ponta.

Potrivit unor surse politice, premierul urmează să plece în SUA marți seară, urmând să revină în România la sfârșitul acestei săptămâni.

Săptămâna trecută, înaintea şedinţei de guvern, premierul Ponta s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson.

După acea discuţie, premierul le-a cerut miniştrilor să realizeze un "update" la foaia de parcurs pe zona comercială cu SUA, arătând că este nevoie de îndepărtarea oricăror bariere pentru marii investitori americani astfel încât Parteneriatul strategic să fie eficient şi din punct de vedere economic, nu doar politic şi militar.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
victor ponta Victor Ponta SUA victor ponta vizita sua
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 feb 13:55
...Unite ale Americii, unde se va întâlni cu secretarul de stat al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de …read more ...
10 feb 13:06
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}

#headerimg {
float: left;
margin: 0;
width: 340px;
height: 200px;
background:...
10 feb 13:04
...Americii, unde se va întâlni cu secretarul de stat al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri american. Citește mai departe… Source: romaniatv.net/ ...
10 feb 13:04
...unde se va întâlni cu secretarul de stat al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri american. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
10 feb 13:01
...unde se va întâlni cu secretarul de stat al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri american. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H