Victor Ponta: Campania PNL de răsturnare a Guvernului este un HEI-RUP al unor grupuri care au iluzii

Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că PNL a pornit o campanie de acaparare a puterii. Mai mult, premierul spune că liberalii sunt "contra la orice" în această perioadă.

18 feb. 2015, 21:31
Victor Ponta: Campania PNL de răsturnare a Guvernului este un HEI-RUP al unor grupuri care au iluzii

Categoric există o campanie a PNL de acaparare a puterii și nu e bine ca puterea să fie într-un singur loc. Au o campanie de racolare de parlamentari. Bătălia politică în Parlament presupune continuu o păstrare a unei majorități. Important este pentru ce vrei să faci o majoritate„, a declarat Ponta, miercuri seara, la B1.

Campania PNL de răsturnare a Guvernului este un hei-rup categoric, dar și un hei-rup al unor grupuri care au iluzii. Ca să vă spun direct. Adrian Sârbu zicea – facem orice ca să piardă Ponta, să scap de evaziunea fiscală. Și cei de la Realitatea zice să nu mai fie Ponta, să scăpăm. Nu e așa. Dacă vine PNL tot trebuie plătite taxele. Ei acum sunt în perioada de contra la orice, la codul fiscal, la legea redevențelor, la multe lucruri„, a punctat premierul.

Întrebat dacă crede că Iohannis știe de această „campanie” a PNL de schimbare a majorității parlamentare, Ponta a răspuns râzând: „Bănuiesc că știe, o fi aflat din presă„.