Victor Ponta, portret de Crăciun alături de cei trei copii şi soţia Daciana. Una dintre fiice este înfiată

Victor Ponta şi soţia sa, Daciana, au arătat tuturor că sunt o familie frumoasă de Crăciun și au realizat împreună un portret de familie, alături de cei doi copii ai lor şi de fiul dintr-o căsnicie anterioară al fostului premier.

26 dec. 2021, 18:56

Victor Ponta și soția sa, Daciana, au postat pe Facebook o imagine cu cei trei copii ai cuplului, cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

Victor Ponta şi Daciana au o fată de 13 ani, Irina, iar anul trecut au înfiat o fetiţă, Maria, care atunci avea şase ani. Victor Ponta mai are un băiat de 18 ani, Andrei, din mariajul anterior cu Roxana Ponta.

«Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi», a anunțat Daciana Sârbu, anul trecut, pe pagina sa de Facebook, potrivit click.ro.

EXCLUSIV Victor Ponta şterge pe jos cu Iohannis, după implicarea acestuia în scandalul Diana Şoşoacă – Lucia Goracci: „Mai bine se implica în problemele românilor care trăiesc în Italia, nu într-un scandal dintre două doamne care au vrut doar să-şi facă reclamă”

Referitor la conflictul Şoşoacă – Goracci, Victor Ponta este de părere că implicarea preşedintelui Iohannis, a ministrului Bode şi a lui Arafat în acest scandal este total nepotrivită.

Liderul PRO România a declarat, în emisiunea România de poveste de la România TV, că ar fi fost de preferat ca aceştia să se implice în problemele românilor plecaţi la muncă în Italia.

EXCLUSIV Victor Ponta: „Danileţ e un clovn. Nu poţi să pui să aplice legea o caricatură”

„Eu mă aşteptam să se implice toţi în problemele adevărate ale românilor care trăiesc în Italia, sunt două milioane de români. Toţi muncesc şi plătesc taxe, mulţi sunt abuzaţi, sunt plătiţi la negru. Eu asta cred că trebuia să facă preşedintele, nu să se ocupe de o jurnalistă şi de o doamnă senator care au vrut să-şi facă reclamă„, este de părere fostul premier.

Victor Ponta a vorbi, de asemenea, şi despre aglomeraţia din aceste zile de la punctele de trecere a frontierei. În opinia sa, acest lucru se întâmplă deoarece nu există aparatul care să pună în aplicare o decizie.