Victor Ponta, profund ŞOCAT de tragedia din Paris. Mesaj în franceză pe Twitter

Premeirul Victor Ponta s-a declarat profund "şocat" de atentatul armat comis într-o redacţie din capitala Franţei şi a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi poporului francez. 

07 ian. 2015, 12:50

„Sunt profund şocat de vestea atentatului de la Paris. Condoleanţele noastre familiilor victimelor şi poporului francez”, a scris Victor Ponta, în limba franceză, pe Twitter.

„Sunt profund șocat de vestea atentatului de la Paris, în care mai multe persoane au fost ucise sau grav rănite. România este solidară cu Franța și condamnă ferm actul de terorism care afectează libertățile fundamentale ale tuturor cetățenilor. Condoleanțele noastre merg către familiile victimelor și pentru poporul francez”, a scris Ponta şi pe Facebook. 

Doisprezece persoane au murit într-un atac armat, miercuri, la sediul publicației franceze de satiră Charlie Hebdo, aflat în Paris, iar alte 7 au fost rănite. Charlie Hebdo este o revistă de satiră care a publicat, în 2012, mai multe caricaturi controversate cu profetul Mohammed. Alerta teroristă a fost ridicată la cel mai înalt nivel, în zona Parisului. Preşedintele Francois Hollande a declarat este vorba de „un atac terorist”. Poliţia îi caută pe atacatori.

CITEŞTE ŞI ATAC ARMAT într-o redacţie din Franţa: Cel puţin 12 morţi şi 7 răniţi. ALERTĂ teroristă la Paris LIVE VIDEO