Victor Ponta, REACŢII după noul atentat TERORIST din Franţa

Victor Ponta a transmis, vineri seară, o primă reacție după atentatul din Franța. Premierul simte o "profundă indignare" după atacul terorist din Isere. La nici două ore de la primul mesaj postat pe Twitter, prim-ministrul a mai făcut o postare,  tot în limba franceză, în care transmite "condoleanțe familiilor victimelor".

26 iun. 2015, 14:24
Victor Ponta, REACŢII după noul atentat TERORIST din Franţa

Profundă indignare după atentatul din Isere. Sprijin pentru Franţa, în aceste momente de mobilizare antiteroristă„, a scris Ponta în primul mesaj în franceză pe Twitter.

În cel de-al doilea mesaj pe reţeaua de socializate, premierul a scris tot în limba franceză: „Condamnare fermă a atentatului terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia și condoleanțe familiilor victimelor”.

Franţa este în alertă după un atac terorist care a vizat o uzină chimică din localitatea Isere, în apropiere de Lyon. Atentatul s-a soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi. Poliţiştii francezi au găsit cadavrul unei persoane decapitate.

Preşedintele Francois Hollande a confirmat că este vorba de un act terorist. Potrivit primelor informaţii, un bărbat având asupra lui un steag cu însemnele Statului Islamic a intrat cu maşina în mai multe butelii de gaz.

Suspecţii au fost arestaţi de trupele speciale.

CITEŞTE ŞI Preşedintele Hollande convoacă un consiliu de apărare după atentatul din Franţa